Aktuální česká politická situace

29. října 2014 09:07
Offline náťa66
2269 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:07
Reakce na barbucha:

Presne tak, lze jako vzdy, tri nedele, mozna dva mesice se bude s vypetim sil drzet stranou a pak zacne.... Vsichni protikandidati budou blbci, neschopni vlastniho usudku atd blablabla vime, ze.

A demence... To narod neodradi, pac jeho volici demenci nepoznaji.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:08
Reakce na barbucha:

on vystupovat nemusí, když proti němu bude horáček a nějaký naprosto neznámý a pro lid nezajímavý tentononc...vyhraje i bez kampaně, stačí jeho běžné prezidenstké bonmoty  

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:09

Problém je, že jsou tací, kteří ty projevy demence berou jako projevy chlapáctví, odvahy  a pravdomluvnosti. 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:11

no, a teď si představte, že reálně hrozí duo Zeman-prezident + Bureš-premiér

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:35
Reakce na siouxsie:

už jsem to psala na předchozí straně. chystám si žádost o občanství v jiné galaxii 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:46
Reakce na Jiná Realita:

Jako přípravu poslouchám audioknihu Stopařův průvodce galaxií. Doufám, že mně nezastaví Vogoni. To by bylo z bláta do louže.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:47
Reakce na Jiná Realita:

byla jste rychlejší!

já to nechápu - furt se říká, že proti zemanovi i burešovi jsou jen pražáci, zbytek státu je skoro adoruje. ale pokud se bavím s mimopražskými známými/příbuznými, tak nikdo jim neumí přijít na jméno... tak krucinál, kdo je teda volí?!

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 11. března 2017 21:47

Nestrašte. Pár voličů mu snad přece jen vodpadne, nemůže bejt většina národa tak blbá!!

Škoda přeškoda, že tady nemáme solidní satirickej pořad jako jsem nedávno zahlídla v tv, John Oliver: Co týden dal. Božemuj ten "jim" nakládal, zejména Trumpovi 

Ale spíš nám tady chybí jednak televize, která by se odvážila něco takovýho dávat, a pak taky osobnost komentátora... Potřebovali bychom to jako prase drbání, a denně! Však materiálu by bylo dost a dost... a ve vhodným vysílacím čase by to otevřelo oči zase pár voličům... Tonda Blaník je sice veselá taškařice, ale to je málo!

Pokud bude mít to hovado svůj pořad s tou Mynářovou (a pak prej že se nezúčastní volebního boje!!), tak nebude mít konkurenci... 

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:01
Reakce na barbucha:

Možná Kraus by mohl, občas má ve své talk show  dobré hlášky na politiky. Na něj by mně to sedlo. Ještě kdo by to vysílal.

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:08
Reakce na Berta:

nikdo nemusí vysílat, je tu YT! kdo z mladých sleduje bednu?

Offline slniecko admin
19562 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:09
Reakce na Berta:

Jako přípravu poslouchám audioknihu Stopařův průvodce galaxií. Doufám, že mně nezastaví Vogoni. To by bylo z bláta do louže.

V tomto smere máme my výhodu. Keďže sme povinne zaočkovaní Hviezdoslavom, nejakí Vogóni nás už nemôžu prekvapiť.

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:09
Reakce na Berta:

Krause jsem schválně vypustila - kdysi jsem se na tu jeho show dívala, ale rychle jsem přestala, zdálo se mi že tam jen tak samoúčelně exhibuje. Prostě mi lez na nervy... To by chtělo někoho fakt vostrýho, přitom inteligentního a sečtělýho a s velkým přehledem - těžký hledání by to bylo  Hlavní zádrhel ale taky vidím v tý televizní stanici, která by se toho ujala  Zvlášť dneska, kdy si politik (teda, ehm, Bureš) dovolí stěžovat na vysílání, a RRTV mu jde na ruku! 

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:11
Reakce na siouxsie:

nikdo nemusí vysílat, je tu YT! kdo z mladých sleduje bednu?

A kdo z nich chodí k volbám?! Musí to být televize - u tý seděj Zemanovi voliči!

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:18
Reakce na barbucha:

Občas exhibuje, to je pravda. Na druhou stranu někdy ( nesleduji všechny díly) , když má na začátku ty krátké komenty k aktuálnímu dění, dokáze být konkrétní a jedovatý. Prostě si ho umím v té roli představit. Musel by k tomu přistoupit jen trochu jinak. 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:19
Reakce na barbucha:

já bych moc nesázela na to, že zemanův volič pohne šedou hmotou a prozře. spíš na vysvětlení mláďatům, že jde hlavně o jejich život.

Offline Berta
3487 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:23
Reakce na siouxsie:

Zemanův volič je stejně konstantní jako volič komunistů. Je potřeba,aby šli volit ti, co normálně nechodí. Ale taky musí mít koho, že...

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:25
Reakce na Berta:

"...Je potřeba,aby šli volit ti, co normálně nechodí...."

s tím naprosto souhlasím! no jo, ale koho?!

Offline barbucha blogger
35824 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:29
Reakce na siouxsie:

já bych moc nesázela na to, že zemanův volič pohne šedou hmotou a prozře. spíš na vysvětlení mláďatům, že jde hlavně o jejich život.

Hele, příčetný mládě to chápe - vidíc prezidenta posledních let... a ty ostatní (snad jich není moc), pokud to nechápou/nezajímá/neberou, jsou ovlivněný rodičema - a na ty se musí cílit. 

Offline siouxsie
688 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:41
Reakce na barbucha:

začínám se přiklánět k emigraci

Offline RoSa
10161 příspěvků moje polička 11. března 2017 22:59
Reakce na siouxsie:

No já od tý doby, co jsem se sem vrátila z emigrace, neudělám krok bez cestovního pasu... a jak tak koukám, ten můj tik vůbec není od věci