a nestačil by hašek? ten už je volnej...
Aktuální česká politická situace
tak pokud už nikdo nemůže být horší, tak proč ne hokejka, když se na ni shodne většina...?
![]()
Mně by se líbil jako prezidentský kandidát Žantovský. Jako protikandidát k panu Z mi připadá dost vhodný - člověk ještě z doby Havla, což by se hodně lidem mohlo líbit, kultivovaný projev, diplomatické zkušenosti, angličtina bez problémů, o žádných průšvizích se snad nemluvilo, věk taky ještě ujde, aby nějaké to volební období vydržel... škoda, že nekandiduje.
A jestli bude kandidovat Stropnický, můžeme se děšit na první dámu Žilkovou s Agátou za zády :D
Já bych navrhovala "Válečka" ![]()
Tomu bych to nepřála, ten by se z toho nutně musel poblejt.
Stropnickým by se ovšem burešovi povedl majstrštyk! to by plebsu nabídl ten nejvyšší level chleba a her... ![]()
Stal by se synáček mluvčím? Nebo kancléřem? Přece už má bohaté zkušenosti z politiky! :D
to je děsná představa! ![]()
ano, tohle jsme nedávno rozebíraly s kamarádkama, a došly jsme k názoru, že není možné, aby v našem okolí nebyl žádný Ovarův příznivec, volič, tudíž to lidé nepřiznávají.
Proč ? Že by tušili, že to přece jen není košer ?
Hele co jsem zrovna zahlídla. Je to docela optimistický... pokud by všichni ti "zelení" dali hlas někomu jinýmu.

Je to charakter!
Tak nejdřív by ho bez prověrky propustil, teď už to vlastně není potřeba... Vzor zásadovosti!

Bohužel nestačí dát hlas "někomu jinému". Muselo by to být "jednomu jinému." A jsme zase u toho.![]()
V prvním kole by stačilo, aby Zeman neměl nadpoloviční většinu odevzdaných hlasů, ne?
Nestraš!![]()
já bych brala klidně jágra nebo gotta, kdyby je lidi volili místo zemana, to je fuk, horší než zeman může být fakt málokdo.
Nojo, naděje umírá poslední, ale když ono to poslední dobou všechno tak nějak směřuje ku pr..eli. Být mladá a umět pořádně jazyk, snad se fakt ohlídnu někde směrem ke Kanadě nebo Austrálii, i když Čechy jako krajinu mám hodně ráda a asi by se mi stýskalo.

ano, Pravdomluvnost a Zásadovost jsou jeho druhá jména.
Je to prostě užvaněnej senilní stařík, na kterýho by měl někdo proboha dohlížet, co plácá.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.