To je Kájínek sem, Kájínek tam, ale já teď slyšela tu Ovarovu panychidu za Bureše. No tywoe!
Aktuální česká politická situace
vždyť mu jde o jeho voliče, ne?
tak plzeňský soud je trochu podivný, i ta právní fakulta tam. Dle mého odplotnového názoru právě proto, že byť ho odsoudili jako nájemného vraha. fakta hovořila jinak. Tohle ukáže až čas, nejsem jeho fanynka, ty přestárlé divoženky ,které na něj číhaly před věznicí , mi připadaly směšné. Nájemný vrah, jestliže i manželka oběti se vyjádřila, že strach nemá z kajínka, ale z policie? Divné.
tak toto jsem si přečetla několikrát a smysl příspěvku mi pořád uniká ...
mně taky, ale v noci jsem to přikládala únavě ![]()
Měla bych na kolegyni minimálně 10 doplňujících dotazů, leč moje racionální já mi doporučuje to nedělat)))
já to četla ráno naprosto fresh a svěží
Mutziputzi no někdy je asi lepší se neptat :-)
No, já to nevydržím: co ukáže čas? Jakože oběti obživnou a osobně označí pravého vraha, pročež bude nevinný světec konečně zcela očištěn?
si vyměkla, co?
čas samozřejmě neukáže vůbec nic...
Vyměkla... prostě jsem přirozeně zvídavá
Mě zas zajímá ta série failů plzeňskýho soudu a souvislost s "právní" fakultou, o čem hovořila fakta ve prospěch vraha, no já jsem úplně out, asi skáknu k plotně, schválně co k ní se dostalo!
Zas dnešní twitter. Já ty zloprcky žeru ![]()
Před 107 lety se narodil český básník Oldřich Mikulášek. Jeho přemýšlivá, reflexivní poezie neztrácí ani dnes na aktuálnosti a oblibě. (Ortely a milosti, Krajem táhne prašivec).
Před 141 lety zemřel František Palacký. V roce 1848 připravil a zahajoval Slovanský sjezd v Praze. Má se za to, že vyslechl všechny projevy.
![]()
![]()
Další kalendárium pro ty, kdo nemají twitter:
"Dne 29. května 1975 byl pro zdravotní nezpůsobilost k výkonu úřadu zbaven funkce prezidenta ČSSR Ludvík Svoboda, a to zákonem č. 50/1975 Sb.”
jedu! ![]()
Z diskuze: "Budeme sedět někde v chládku? Má být celkem vedro." ![]()
Twitter MK v den návštěvy Ovara v Ivančicích:
Srdce milovníků estrády, bodrého humoru a skvěle ztvárněných alkoholiků se dnes obracejí do Ivančic. Rodák Vlad. Menšík zemřel před 29 lety.
![]()
![]()
A dnes:
30. května 1434 proběhla bitva u Lipan. Mohyla u bojiště připomíná radikálního vůdce jednoho z táborů bolestně rozdělené české společnosti.
![]()
Prosím, že si to oškliví bulvární novináři vymysleli?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my