His masters voice...
Nakonec se nedivím nerudné reakci. Prostě pracovník Hradu je fanda do aut, tak proč by se neprojel. A teď aby kvůli dotěrným šťouralům podpláceli vyšetřující policajty, falšovali protokoly a nemocniční zprávy, no fakt hnus toto.
His masters voice...
Nakonec se nedivím nerudné reakci. Prostě pracovník Hradu je fanda do aut, tak proč by se neprojel. A teď aby kvůli dotěrným šťouralům podpláceli vyšetřující policajty, falšovali protokoly a nemocniční zprávy, no fakt hnus toto.
Ještě, že neni fanda do gripenů, třeba.
Ale jeslti je pravda, co se objevuje po netu, že policie přikázala zasahujícím hasičům smazat video, tak...tak jsme opravdu někdy jinde. V nějaké východní....despocii, třeba. :-(
Ještě, že neni fanda do gripenů, třeba.
![]()
To můžem mluvit o velikým štěstí vlastně!
Proč nemá nějaké kultivované koníčky, jak by se na muže jeho funkce hodilo, třeba operu a výtvarné umění?
a v jakem typu statniho zrizeni nevybira od podnikatelu vypalne mafie, ale policie?
Nestraš. Co kdyby měl třeba puzení přemalovat oponu ND nebo složit novou státní hymnu.![]()
Kvůli dementovi, co neumí řídit auto se ta svoloč kolem Miloše teda zbavila Forejta?
Nemůže bejt tak špatnej, když s ním chodila Kačenka![]()
Může mi někdo říct, odkdy jednání o letecký lince a zrušení víz vede prezident?! ![]()
Tohleto převážení kašpara nás stojí milióny... jen aby si dokázal, že ho uznávaj i na mezinárodním poli (teda tam, kam ho ještě vůbec zvou).
Člověk tak nějak ví, že pan Z občas (a stále častěji) blbne. Když se to ale takhle shrne, je mi z toho fakt nanic. Mělo by se to předčítat 3x denně na náměstích, tisknout v novinách a hlásat ve sdělovacích prostředcích, aby si lidi konečně uvědomili, co jeto zač.
https://www.novinky.cz/komentare/439629-komentar-dosavadni-ucet-prezidenta-zemana-jiri-pehe.html
Jiřího Pehe nemusim, což je vedlejší, ale tohle všichni víme a přesto má preference nejvyšší. Jenom teda jako počin slovutného komentátora sepsat a publikovat toto je legrační, na místě Ovčáčka bych si ho užila.
Nehodnotím autora ani to, proč hodil na papír zrovna tohle. Samozřejmě, že ty jednotlivé body všichni známe, jen se mi po přečtení toho takhle najednou a nahusto udělalo mdlo.
Chápu, mně zas dneska z diskuze pod tímhle, a zas si můžu říct, že to, blbec, nemám číst, leccos to ale bohužel vysvětluje.
http://zpravy.idnes.cz/belobradek-kniha-na-zivot-0hh-/domaci.aspx?c=A170601_194949_domaci_kop
teda ten belobradek je taky peknej pi.us;-)
já ho mám ráda, nevolit někoho jinýho, volim jeho..zní to blbě, ale ty mi rozumíš)))
sice nerozumim, ale rozumim;-))
No zkrátka, kdybych měla volit, kdo se nemá do parlamentu dostat, KDU by to nebyla, Bělobrádek je náhodou vtipnej musím říct, jo, i s těma samoživitelkama))
s prvni casti vety souhlas:-) cernoprdelnici mi fakt vadi nejmin. ale fnakat jak decko ze se mnou druhej chlap mluvi sproste beee... to nevim jaky volice na tohle laka teda
edit: este v kontrastu s tema samozivitelkama kdy si hral na chlapaka to je vazne smesny
Já teda ufňákaný děcko nevidim, zcela jistě bych taky někde ventilovala pokud by se kolega v práci do pléna vyjadřoval tímhle stylem, sama nemám s vulgárním slovníkem žádný problém, ale kultivovanost a společenské konvence teda vyžaduju, ať se Babiš chová jak chce v soukromí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.