Odmítl vyznamenat i kardinála Vlka, asi potřebuje medaile pro svoje kámoše. Volby se blíží, proč by oceňoval mrtvé, kteří ho už volit nemůžou, ba nemůžou mu ani přispět do kasičky, že.
Aktuální česká politická situace
Jo.. a alibisticky si pro něj poslal rodinu. Přece jen metál odmítnout nedokázal, ale přijít si pro něj osobně se mu nechtělo. Veskrze trapné a hloupé. Taky jsem ho měla ráda.
Já jsem četla jen ten úvod, nějak nejsem schopná uvěřit, že to myslí tak, jak to tam stojí...
Četla jsem to celý... nechápu, nechápu... co se s ním stalo? ![]()
No, uz je starej... a jak rika Sweet Potato , proste od nej dostal metal.
Teď jsem si přečetla kus rozhovoru s Kačerem, jak zlí novináři starému nemocnému panu prezidentovi ubližují. A on přitom tak moudre hovoří... A já ho mívala tak ráda![]()
Buďme zas objektivní, úplně takhle blbě se nevyjádřil.
Tak hlavne ze odsuzuje sprostotu. Prezidenta patrne poklada za Gutha Jarkovskyho krizenyho s anglickym lordem.
Tak netvrdim, ze mi jeho nazor konvenuje, to veru ne. Jinak teda jsem presvedcena, ze vypustit pred vyznamenavanim, ze Milose nevolil, tak ma po metalu!
Tak to rozhodne. Ale nechapu, jak - krome jeho vyslovenejch priznivcu a opic typu F. R. Cecha - to vyznamenani od nej muze nekdo vubec prevzit. Prece i predavajici osoba tvori hodnotu toho metalu...
To mi na tom přijde to nejsmutnější. Že oceňováním těch svých kašpárků deklasuje ty, co si to vyznamenání opravdu zaslouží. Oddělit se to bohužel nedá. Sakra, není to tak dávno, co lidi vraceli "zasloužilé umělce".
Presne tak. Navic dneska uz tim odmitnutim neriskujes budoucnost svoji ani svy rodiny, takze pricetnej clovek si ho proste prevzit nemusi. Zaslouzi nezaslouzi... vyznamenani od Emana proste neni zadny vyznamenani, je mi lito.
Máš pravdu, záleží také na tom, kdo mi cenu dává...... já myslím, že Vlk je " někde " rád, že ji od tohohle.... nedostane, a divím se Sáblíkové.
Když čtu toho Kačera, tak si myslím, že to má něco společného s věkem.... jako bych slyšela rodiče a to před pár lety mluvili jinak,,,,
všimněte si očí, on je úplně mimo.
to je v tom Vietnamu ?
Tam taky klopýtal ? Každopádně je pod nějakými léky. Nebo sousředěný výraz opilce.
nevím, odkud to je, ale vypadá naprosto sjetě ![]()
Jo, to by mělo bejt nový, takže z Vietnamu. No chátrá slušně. Ani ten věčnej makeup a blond přeliv mu nepomáhá.
A ten výraz ve finále! Naprosto mimo mísu... jak obecní blb!
Kdyby měl eště kapku soudnosti, tak to doklepe a vodtáhne. Ale to je právě to, čeho se mu odjakživa nedostává... samozřejmě představa o jeho heroickém zdraví je taky mocně přiživována jeho okolím (který si bez něj ani neškrtne).
Dneska v debatě s Moravcem padlo něco v tom smyslu, že Ludvík řekl o prezidentovi, že by měl víc odpočívat, míň pít a míň kouřit. Načež pustili reakci Zemana, který prohlásil, že ministr Ludvík nebyl a není jeho lékařem, nikdy ho nevyšetřoval ani nebyl členem jeho lékařského týmu, tak ať si nechá knížecí rady, on-Zeman- je fit a svěží, jak může každý vidět.
Pirkovi Ovčáček doporučil vrátit diplom.
Pirkovi Ovčáček doporučil vrátit diplom.
no, to když jsem četla, tak mě brali všichni čerti!!!![]()
![]()
![]()
Ovčáček nesahá Pirkovi ani po malíček u nohy,kretén a hovado je to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my