Šmarjá, to bude vostuda! Jestli zas bude vrávorat a osloví královnu tou svojí "angličtinou"...
https://echo24.cz/a/ifuBt/kralovna-alzbeta-ii-udeli-audienci-prezidentu-republiky-oznamil-hrad
Šmarjá, to bude vostuda! Jestli zas bude vrávorat a osloví královnu tou svojí "angličtinou"...
https://echo24.cz/a/ifuBt/kralovna-alzbeta-ii-udeli-audienci-prezidentu-republiky-oznamil-hrad
hlavně aby na ni neupadl (nebo nedechl) ![]()
Ale bylo by to hezké, kdyby svěží a čilý prezident padl královně k nohám :D Po dechnutí by mohla padnout ona. Snad to proběhne důstojně, když už se mu konečně podařilo na ten západ proniknout.
od rána řešíme, co tam provede... upadne mu bota/boty, upadne sám, angličtinu jsme také zmínily, majzne ji holí....
God save the queen...
na druhou stranu, kdyby upadl na královnu, to už by prostě neokecal...![]()
Ovčáček by vám vysvětlil, že neměla stát tak blízko!
Mě by zajímalo, jaký má Ovčáček zadání pro výkon svý funkce - strhávat na sebe veškeré negativní projevy, aby nedopadly na prezidenta?
Asi tak. A lakovat na růžovo a vysvětlovat lidu, že buď vůbec nevidí a neslyší to, co vidí a slyší, nebo pokud přece jen něco vidí a slyší, tak to špatně chápe.
God save the queen...
![]()
![]()
To zase bude objektivní zpravodajství - do hradního speciálu berou Parlamentní listy
( doufám, že už je nikdo nečte, ale to asi marně, co... )
já jak viděla titulek, kam se ovar zase chystá, tak jsem se hned zděsila, co to bude zase za trapas....![]()
Skoda ze princ Philip uz je v duchodu, musel by se bavit![]()
Do důchodu jde až na podzim, třeba si se Zemanem nekorektně zavtipkují...
už si z toho dělají legraci i internety...![]()

už si z toho dělají legraci i internety...![]()

![]()
hlavně aby na ni neupadl (nebo nedechl) ![]()
Já četla "nezdechl"
Philip by takovou lůzu tak leda přetáh holí.
Jinak doufám, že to Alžběta přežije ve zdraví. Naštěstí se jedná o běžnou audienci, žádnou návštěvu, tak snad nebude moc času na nějakej průser.
Ale že se nám teda dědek prodraží, co? Jen aby si pohladil ego...
Asi čuje posední možnost pocestovat za státní peníze.
Ale tak ať si cestuje třeba do Ugandy... tam by se spíš hodil. A ne dělat vostudu ausgerechnet u anglický královny ![]()
A eště se tam sám vnutil ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.