Jen ta jedna věta mu trochu utekla :)
"Jsem nemajetný tak, že prostředky vzláště peněžitých."
Jen ta jedna věta mu trochu utekla :)
"Jsem nemajetný tak, že prostředky vzláště peněžitých."
Tak stane se, v tom rozčilení :), že.
mam schovanej vyucni list sveho prastryce. Vyucil se pismomalirem, takze to je obzvlast krasna uprava. Vyucni list konci formulkou: "protoze leta v uceni zdarne prestal, dano mu za vyucenou" :-)
Krásná formulace ![]()
Já mám doma schovaný řidičský průkaz svého dědečka. I když vlastně ne řidičský průkaz, tehdy se to jmenovalo "Vůdčí list". To je taky nádherné čtení, je tam i výtah z pravidel silničního provozu. Až se vrátím domů (jsem na týden mimo domov) a jestli si vzpomenu, pár pravidel vám sem opíšu.
mně se tenhle týden ozvala přes stránky Myheritage paní, se kterou máme společného jednoho prapředka. Jsem na to zvědavá, je to z otcovy strany a o této části rodiny (byť to byla docela známá obrozenecká slovenská rodina, u které se mi na základě objevu článku v jednom archivářském časopise podařilo u jedné větve poskládat rodokmen snad do 17. století) skoro nic nevím.
Mně udělalo dneska radost to, že do sebe zapadlo pár věcí, jako místo, počasí, čas a příležitost, takže jsem si dneska mohla odlovit kešku na ostrůvku, díky zamrzlému rybníku. Bylo tam nádherně, ale na druhou stranu, už jsem ráda, že jsem zas v teple :).
Já mám takovou zcela přízemní radost. Před Vánoci jsme byli na večeři zprostředkované bankou a byla to naprostá katastrofa, tak otřesný přístup personálu jsem snad ještě nazažila. Tak jsem si v bance stěžovala, čekala jsem nějaké omluvné neurčité blablabla. Dnes volali, strašně se káli, nejsme jediní, kdo si stěžoval. Peníze za akci máme zpět na účtu a zítra kurýr dorazí s lahví vína jako bolestné.
Mne včera spravilo radosť zvýšenie platu v práci, v ktoré som už ani nedúfala (hodnotenie sme mali v októbri a ku koncu roka avizoval zamestnávateľ, že zvýšenie asi nebude). Naviac moje zvýšenie bolo najvyššie v kancelárii, tak mám konečne feedback mojich výkonov ![]()
Znáte Maxe Raabe? Německý zpěvák, dělá super cover verze popových hitů, zpívá je ovšem ve stylu 20.-30. let. Něco, jako kdyby Ondřej Havelka zpíval ABBU. Pustila jsem si pár písniček a výborně se bavím :)
Výborný!!
Děkuju!
Sex bomb je super, jestli jsi ještě neslyšela
Mají vtipný i klipy, výrazy členů orchestru i samotného zpěváka jsou výborný.
Super, ďakujem. To mi dnes ozaj urobilo radosť, je to strašne vtipné. A sex bomb ![]()
Gratulujem! To poteší hneď dvakrát...
Boží! Jednoznačný top je We will rock you, muž spadl pod stůl.
Ježiš to je děsný
To prvorepublikový kníkání! ![]()
plačem
![]()
Najlepšie je Mambo 5. ![]()
![]()
Slyšela jsem VŠECHNO!!! ![]()
Dceru zacalo bavit lyzovani - takze bude krasobruslarka nebo slalomarka?
Mladsi dceri (budou ji 3) jsem poprve obula lyze, dvakrat ji strcila z hrbolu pred lyzarskou skolkou. Pak jsem ji ukazala, jak ma stat a zhruba ukazat jak zatacet. Sla na svah a pas do lyzarske skolky a sama to zacala sjizdet a vyjizdet. Bez asistence a instruktora.
Jasne neni to dokonale, pristi tyden zaplatim instruktora i pro ni - ale blyska se na lepsi casy.
Mozna budou jezdit zavodne obe dve?
kdo to zaplati? ![]()
![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.