Tady se myslím řešily ty řopíky a bunkry. Tak ještě tip v Brdech
Co Vám dnes udělalo radost.?.
baltik po vďaka ti, ten krém s rukavicami objednám mame :)
Mrakoplas neni zac :)
ja jsem koupila pěny z Rituals, porcelanovy les z Glassor a obchazim seminka z Louky Kvet, az budou skladem :)
Evaeva na ruce, pro zahradnice, maji takove pohledove pekne sady
Renusatko co synovi nejaky hlavolam? Byvaly krasne drevene, jestli by mel na to trpelivost teda. Ja kdysi dostala pyramidu, rozpadlo se to na pouhy 3 kusy a neslo mi to slozit a neslo. Lezelo to asi pul roku na polici, pak jsem to jednou vzala, ze to nekam uklidim, a najednou cvak-cvak a bylo to slozeny.
baltik díky, to by se mohlo hodit mamce.
KokoskaHlavolam jsem přemýšlela, jen s ním je to takové těžké. Spoustu jich má, protože on takové věci skládal od mala. Puzzle, hlavolamy a hromady lega. Jen teď je to období možná takové divné. U všeho má pocit, že už je na to velkej. Staršího alespoň zajímá oblečení, chodí někde s kamarádama, hodně cestuje, fotí, vaří. Mladší má moc jednostranného koníčka a dle toho i kamarády. Tam už není moc co pořizovat.
Renusatko není třeba nějaký časopis související s tím koníčkem, že byste mu zařídili předplatné? S těma klukama je to hrůza a v tomhle věku tuplem.
Makara aspon to mas jednodussi!
Tak jsem si dneska zase trošku hrála.
A dělá mi to radost ![]()

Makara Mojí ségru vždycky potěší nějaký certifikát od nějaké charitativní organizace. Ona je taky takový skromný typ, takže to často řeším drobností a právě tím certifikátem. Loni dostala kus nového pralesa u Ještědu. A pak z ní vypadlo, že ho v létě byla pomoct sázet či co![]()
Dadoo to jsem taky jeden rok dělala, je to moc pěkné. Hezky vypadaly taky stužky se stříbrným okrajem.
Dadoo to mě zajímá,byl by prosím odkaz?
continuity byl by. ![]()
AA ještě rady :
Koule cca 8cm v průměru, stuha 2,5 cm stříhat na 5,5 cm proužky, na celou kouli je třeba 40 proužků
ja dělám 4 rady zezhora a 4 zezdola.
Na uchytku a zacisteni je třeba stuha 1,5 cm široká, ev navrch ještě jedna užší.
Dnes můj první pokus. Jen tři řady. Ale polepším se. ![]()
Dadoo díky moc
Přežila jsem hodinu jógy, nechala přeočkovat a zastřihnout drápy čokla a strávila příjemnou hodinku se zřítelnicí - ozvala se sama
- na Skypu. Navíc dokonce připustila, že by si nechala koupit něco na sebe, a byla i konkrétní!! No den jak korálek dneska
(blázinec v práci nepočítám, vše zapomenuto
)
continuity jé to je škoda, Brdy jsou zatím z těch tipů nejdál. Ale třeba někdy pojedem kolem.![]()
Letenky do Dubaje a vstupenky na Expo:D a bez dětí![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články