Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline continuity
42819 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 12:30

rasaNori asi závidím.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 12:45

Makara Moje dcera a Tvůj syn musí být příbuzní! Dárek ji naštve, rozesmutní a pak pláče - ze stejného důvodu, že je ekologická a spořivá. V ruce má hodinky k dvacetinám a slzy tečou proudem. To pak nevím, mám plakat s ní, odejít, abych to neviděla ... mám chuť ječet a vím, že to ničemu nepomůže.

Offline Korsičanka blogger
13451 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 12:50

Mirka A nejde jí koupit to, co by chtěla a udělalo jí radost? Třeba poslat něco/celoroční DMS na charitu?

Online brrr
12312 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 12:53

Já jsem ve středu po parfusrazu šla ještě do jedné hospody a to byl jak návrat ztracené dcery. Úplně mě dojalo, jak mě nadšeně vítali. Pan profesor přítomným studentům fakt hrdě říkal, že jsem jejich absolventka. Pak ty hospodské intelektuální debaty jak za starých časů. Super to bylo.

Offline Jos
příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:20

Evaeva Cmelak . Taky jsem dala manzelovi kus pralesa. 

Offline Tabea
8061 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:20

rasaNori hustý! Kdy letíte? Na jak dlouho?

Offline Makara
3626 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:22

Mirka já už jsem si u syna zvykla, že nic nechce, nepotřebuje. Žádná překvapení, dárky jen na vyžádání a podle přesné specifikace. O charitativním projekty zatím sám zájem neprojevil, ale to se možná s ranou dospělostí změní. Teda ví, že my na charitu peníze posíláme sami.

Ale co se divím - já taky úplně nemám ráda překvapení, nechci hromadit věci, takže k narozeninám mi stačí kytka. Ježíškovi píšu dopis o pleťový olej Saloos. Protože když už něco chci/potřebuji, tak mám obvykle přesnou představu a pak i přijde blbé si objednávat dárek jako v eshopu. A naopak kupovat dárek manželovi podle dodaného katalogového čísla. Takže dárkem je obvykle jen maličkost. Teda občas v podobě Garminů nebo perel.

Zato dcera je schopna sepsat seznam přání a A4 ji nebude stačit. 

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:25

Makara Pro tyhle typy mi přijde jako docela fajn dárek jídlo, něco ve skle pochopitelně.

My máme v rodině jednoho ekoteroristu (píšu to s láskou, je to můj oblíbený bratranec) a určitě už jsem tu líčila historku, jak šla jeho máma kupovat(!) noviny (které jinak čtou jen online), aby mu do nich mohla ekologicky zabalit vánoční dárky a nekupovala balicí papír....

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:28

Mirka já jsem před časem potkala známého, nesl bednu s potravinama z potravinové banky, které má rozdat bezdomovcům. Měl to těžké, tak jsem mu pomohla a on z té bedny vytáhnul granátová jabka a prosebně říkal, ať si je vemu, prej co a kde a jak s nima bezdomovci mají udělat, neví (měl tam i olivy a podobné pikošky). A rovnou dodal, že s pomocí pro bezdomovce je to tak, že z materiálna nejvíc chybí spodní prádlo a ponožky.

Já teda materialista jsem, dokonce i duchovní materialista,ale občas si nadělím ponožky a prádlo pro bézďáky a buď mu to pošlu anebo předám v Charitě. Nenabádám, nevyzývám, informuju, aby to nevyznělo moc spásotvorně. A borec je to tento a pak to předávám ještě přes tohoto

Offline Makara
3626 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:30

Garfie tak tu s novinami neznám. Jo, a syn to jídlo ocení. Prostě to není zbytnost. A já taky ocením dárek ve skle. A ani to nemusí být paštika.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:37

Garfie já loni balila ségře do tašek od rohlíku

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:54

Korsičanka Kupuju jí to, co chce. Hamaku, krosnu ap. Ale nové hodinky potřebovala, utopila je párkrát v rybníku a dělala s nimi všechno. A k těm dvacetinám jsem chtěla  i nějaké překvapení, no bylo to překvapení.

Offline Mirka
4003 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:55

artemisia díky, oblečení na charitu si řeší v Praze sama a velká čokoláda jí radost udělá.

Offline dzizisketa
8933 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 13:57

Hezké balicí papíry má Cesta domů. To by možná prošlo i u minimalistů a ekologů, ta přidaná hodnota je u nich velká. 

Offline artemisia
297 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 14:13

Garfie já takhle zničila notový sešit Pro Elišku od Beethovena - taky pro jednu uvědomnělou Elišku. Úplně neekologicky jsem speciálně jela do Brna k Barvičovi - uhlíková stopa jak trám, jenom abych jí stylově zabalila nějaké domácí spešl výpěstky a doma vyrobenou síťovku. Roztrhala papír bez bližšího ohledání) Tak potom už mě takové geniální nápady přešly. (teda nepřešly, ale už mě ani nenapadne, abych je realizovala)

Offline rasaNori
8830 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 14:14

Tabea v unoru, od kamarada mama v dubai bydli, tak nam nabidla jestli nechcem priletet, ze tam ten dalsi rok konci a bude se vracet do cr. A holky i psa nam slibili pohlidat oboje rodice, ze si je v pulce tydne predaji. Tak snad nam to klapne, no:D

Offline Garfie
28482 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 14:16

Evaeva Jo, to si pamatuju!!! Málem bych na to zapomněla, přitom už loni jsem si říkala, jakej je to dobrej htip, že to musím tetě poradit!!!

artemisia To je taky vtipný! Taky mám za sebou pár podobných akcí....a už na to kašlu!!

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 14:28

rasaNori Přeju a zááávidím.

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 16:04

rasaNori Třeba se potkáme. Letíme též a tenhle rok už podruhé. Jen tentokrát taky hlavně na Expo. 

Online Karja
44542 příspěvků moje polička 05. listopadu 2021 16:12

rasaNori Tak to je fakt velký jako!