Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:40

Hanka H no to je jedna strana, a ta druhá která k tomu obvykle přináleží je žena s určitou představou, jak to má v domácnosti vypadat, a jak přesně má ten chlap/dítě atd.. pomáhat aby tu její představu naplnili. z toho mi je uplně blivno a celkem chápu, že jak děcka tak chlapi to v téhle atmosféře sabotujou (pozor neříkám vůbec nic o tom jako to má doma původní pisatelka, to vůbec nemá nic společnýho, nehledě na to, že docela často ten "s představou" bývá chlap... a to už je další stupeň pekla)

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:45

viktorka_od splavu Jo, já jsem si to tak myslela že to takhle myslíš! Ale tiše jsem doufala v nějaký objevný model nebo tak:-D:-D 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:48

viktorka_od splavu Asi je nutný přistoupit na to, že prostě existuje více než jeden správný způsob věšení prádla, utírání prachu a podobně.

49213 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:58

Hanka H no, nebo třeba že prach není potřeba utírat (resp. že ten kdo si myslí že jo, tak ho utřít může

49213 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:59

Karja promiň

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 22:02

viktorka_od splavu mne by stacilo, kdyby napr.odvezl deti do skoly, vyzvedl z krouzku a nezavolal mi na posledni chvili, ze musel nutne neco vyridit. 

Tak to jsem jako tak respektovala, dokud jsem byla ja ten, ktery min vydelaval. Ale to uz neplati. 

49213 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 22:07

Candance no tak to není žádný pomáhání, to je normální zodpovědnost.. a kdybys řekla že nemůžeš, že to měl udělat on tak ať to taky udělá tak co? to by je tam nechal?

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 22:45

Candance Jenže to "míň vydělávám, tak musím víc doma makat" není taky zrovna košér. Nepíšu tady o případech, kdy má jeden zkrácený úvazek, ale prostě o situaci, kdy je jedna z profesí hůře placena než druhá - což ovšem nemusí zmanenat, že si do práce chodí dotyčná odpočinout,

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 23:13

viktorka_od splavunekdy by sly samy, nekdy by nekoho poprosil a pak je treba nechal nekde cekat. Vetsinou mi zavola, ze pokud fakt nestiham , mam nekomu zavolat ja, protoze on nestiha. Ja ho tu licim hrozne, on je fakt dobry otec. Jen proste neco totalne zazdiva. 

49213 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 23:15

Candance já bych to spíš brala podle toho, jestli na to kašle nebo opravdu objektivně má třeba hodně náročné zaměstnání, kde se mu ten program prostě změní.. nebo si to dělá sám z té nezodpovědnosti. a to bych teda nedělala mamku

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 23:54

Candance Hanka H Když to tady čtu, tak jsem strašně ráda za manžela. viktorka_od splavu On má sice ty přestavy o úklidu větší než já, ale plní si je sám a mě tím neobtěžuje. A ještě zapojil kluky s tím, že oni nesnáší nepořádek, ale nemají trauma z nějakého nucení do úklidu. Ono tím pádem potom ani není co uklízet. Zbylo mi vlastně jen prádlo, víkendové vaření a kočky. Má zaměstnání, kde pracuje spíš hlavou, i když mnohem delší čas, než já. Moje práce je mnohem víc fyzická a taky z ní nemůžu kdykoliv odejít, jako on. Takže většina, vyzvedni, odvez, zajeď...je na na něm. 

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 00:28

Renusatko To zní jako ideální manžel!

Offline Catherinne
10787 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 10:07

A mně udělal radost ten můj muž, protože ačkoliv remcal, že bude v cíli určitě poslední, tak strašně makal a my tu půlku dali za 2:09

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 10:09

Catherinne Gratuluji a máte můj obdiv - když jsem včera viděla fotky z akce a vzpomněla jsem si, jak jsem venku mrzla v péřovém kabátu, rukavicích a kulichu .....

Offline Fakirka
2225 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 10:16
Reakce na Hanka H:

Candance Jenže to "míň vydělávám, tak musím víc doma makat" není taky zrovna košér. Nepíšu tady o případech, kdy má jeden zkrácený úvazek, ale prostě o situaci, kdy je jedna z profesí hůře placena než druhá - což ovšem nemusí zmanenat, že si do práce chodí dotyčná odpočinout,

​Takhle to bylo v posledních letech u nás... Já domů nosim víc peněz, tak si potřebuju odpočinout.

Dost dlouho jsem prostě sklopila uši a nechala to tak. Když jsem je přestala klopit, šlo všechno do kopru. 

Teď zpětně si jen říkám, jaká jsem byla blbka a co všechno jsem si nechala libt

Offline 33lejaby
701 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 10:53

Holky jestli my si nezaložíme vlákno 

Milá Sally....a jiné vztahové peripetie od kolébky do hrobu...

Taky se v tom teď fakt plácám. Jsem si smazala jeho číslo, vyhodila triko na motorku a čekám kdy smutek přebolí

Offline 33lejaby
701 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 10:55

A o tom jak jsem byla chápavá, vstřícná a měla pochopení bych mohla začít psát romány

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 10:57

33lejaby Změnit nic nejde, čekej až přejde, vlna smutnejch dnů....  verš už nevím od koho.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 03. dubna 2022 11:02

viktorka_od splavu hele u objektivnich situaci, kdy fakt nemuze nereknu ani slovo. Jde o jine situace, kdy vim, ze muze. 

Fakirka u nas to jde tez dole kopcem, protoze nechci nechat vsechno tak a chci zmenu. 

Abych jen nekydala, ted se uci s dcerou

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 03. dubna 2022 11:12

33lejaby já nevím, jak dlouho ten vztah trval. Ale nepřebolí to ze dne na den. Bude líp!