Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 13:19

Luna Já si myslim, že neměl nic, ale můžu mu napsat. On s tím začal někdy snad v pětadvaceti, no a brzo s tím švihnul, ted jsem občas zaznamenala, že jako občas někomu něco udělá, ale tak jemu to moc nešlo zřejmě, a obtahovat nějaký vietnamský tetovačky na to se cítil asi duší až moc umělec nebo cool. 

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 13:19

Luna Jo on to na živnostnák určitě nedělal a asi ani nechtěl. 

Offline Fakirka
2225 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 14:47

Luna taky se hlásím do pořadníku

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 15:44

Luna tyjo ja neco chci od tebe vytetovat, jdi do toho! Ted jsem byla na tetovani u holky, co je hlavne ilustratorka a zacla k tomu tetovat a ta mi rikala, ze staci kurz pro kosmeticky a nebo se da jen ten kurz zaplatit a nemusis ho delat....ale ona ze si ho udelala a ze to bylo zabavny. Naucila se jako bonus oblicejovy masaze, masky a barveni oboci:D

Offline moora
8667 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 15:57

Luna ja sleduju na fb jednu holku a ta trenuje na vepřovy kuzi

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 16:07

moora Luna to jsem chtela zminit s tou veprovou kuzi. I v tom detskem filmu to tak prece bylo (tater mel prase jako mazlicka, dokud mu nedoslo volne misto)

Offline mnum
2141 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 16:20

Candance moora na prasecich nozickach jsme se jako medici ucili siti kuze  

Offline slniecko admin
19523 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 17:28

Kokoska Mrakoplas no rozvedená asi po 2 rokoch....a držala som sa a nevypustila "ja som to hovorila..."

Offline Kokoska
34715 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 18:10

slniecko ale byla prvni!

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 18:37
Reakce na milacka:

​Lamicka - lamacka, už viem, čo znamená tvoj nick

Byla bych lamacka, i kdybych srdce (udajne) nelamala. Lamicka je prezdivka ze skoly, vznikla z rodneho prijmeni.

Offline rasaNori
8827 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 18:57

Candance nejsem si úplně jistá, na co se ptáš, ale nemám problém odpovědět, kdyžtak optej znova..  já mám nastavení do závislých vztahů, nebo teda měla, doufám, že tohle poučení už mi stačilo:-) takže jsem se prostě snažila dát do toho fakt veškerý úsilí s tím, že když to furt nestačí tak asi já dělám někde chybu, protože tentokrát ten protějšek je fakt dokonalý, ta zázračná spřízněná duše, jen to zatím teda nepochopil a já mu to dokážu (no na ) tím pádem jsem si nechala všechno líbit a z druhé strany zas nastavení že se lidi nerozvádí, tak jsme se trochu drželi (nechtěně) v šachu, rozsekla jsem to já z toho důvodu, že jsem cíťa a nedalo se mi v tom žít, on nic řešit nechtěl jako všichni chlapi. hlavní ale je, že o mě nestál - to je pro mě takovej zásadní bod. takže pokud řešíš problém, můžu jen doporučit podívat se na něj z tohohle pohledu: stojí o tebe? jako o tebe osobně, nemyslím o "manželku" nebo matku či hospodyni, ale o tebe jako člověka, jako tu spřízněnou duši. pokud jo tak bojuj, pokud ne tak ser na to

​Hmm, asi doma vznesu zasadni otazku...

Offline Karja
44516 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 19:12

jinak teda to "pomáhání" mi připadá takový zcestný koncept, ale to je zas moje osobní nastavení. moc vám držím palce ať to zvládnete

​Jak to jako myslíš? Jakože rodinný kompetence jsou prostě danny společný, žádný vyjadřovat se jako o pomoci?

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 19:49

Karja jo tak nejak, proste clenove se podili na chodu rodiny, dle svych schopnosti a moznosti. ale tak ja nemam co mluvit zejo:-))

Offline 33lejaby
701 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 20:17

viktorka_od splavu 

To je fakt, když se nad tím zpětně zamyslím, můj poslední chlap o mne v podstatě nestál, jako o případnou partnerku do budoucnosti. 

Offline Lilly_Ku
4512 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 20:26

viktorka_od splavu s tim pomahanim mas uplnou pravdu!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 02. dubna 2022 20:29

rasaNori já bych se nejdřív zeptala, jestli chceš znát odpověď.

Offline viktorka_od splavu
49213 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 20:32
Reakce na rasaNori:

​Hmm, asi doma vznesu zasadni otazku...

​jakou? Na tohle se neptáš to prostě poznáš

Offline Hanka H
2914 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 20:55

viktorka_od splavu Jsem na "pomáhání" v domácnosti dost alergická. Doprčic, pokud tam bydlím, prostě přiložím ruku k dílu- dle svých možností, schopností. Vyrůstala jsem v době, kdy ženský doma kmitaly a mužský milostivě zvedali nohy, aby jejich drahé polovičky vyluxovaly pod gaucem. Tenhle model bohužel dosud úplně nevymizel, pořád je dost mužů, kteří mají jakési scestné představy o tom, že jisté činnosti ( rozumej téměř všechny) v domácnosti přísluší ženám.  

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:20

Luna Ty si úžasně akční! Já chtěla teda tetování od Ivany Tattoo Art, ale kdybys jednou tetovala, tak se stavím do řady.

Offline slniecko admin
19523 příspěvků moje polička 02. dubna 2022 21:30
Reakce na Kokoska:

slniecko ale byla prvni!