3.5 roku. Měl to být původně jednorázový sex, nějak se do toho zamíchaly city a průser byl na světě. Já 50, on mladší o 8.5, vzdálenost 50 km, a dcera 11 let. To nemohlo dopadnout dobře.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
33lejaby Ono u žádného vztahu nemáš zaručeno, že spolu budete "šťastně a spokojeně až do smrti" - a právě proto je někdy lepší rozchod, aby z toho nezůstalo jenom to "až do smrti". Být vstřícná a chápavá zní hezky, ale ta hranice mezi tímto a být blbá je tenká a nelze si ji v sobě posouvat do nekonečna.
33lejabyted uz je to jedno ale proc by nemohlo. Padesatileta se ctyricatnikovi vyrovna.
Pokud jsou oba stejne naladeni a v podobne fyzicke a psychicke kondici
33lejaby to musi prebolet a nema smysl se s tim prat a ty emoce v sobe dusit. Tou fazi prazdnoty a az skoro fyzicke bolesti si projit musis, ale nebude trvat vecne a bude to lepsi a lepsi. Ja se rozvadela po 20 letech a vztah jsme meli temer dokonaly / jsem si myslela/, az na to, ze jsem si nejak nevsimla, ze poslednich nekolik let jsme spis uz jen kamaradi. Kdyz jsme to koli oznamili, vsichni byli v soku, nikdo to necekal. Ja jsem vsak zjistila, ze manzela miluju a byt bez neho nechci, on vsak uz nechtel na tom vztahu pracovat a jak spravne napsala Viktorka, uvedomila jsem si, ze on uz o me nestoji jako o zenu. A co mi pomohlo? Prosla jsem si tou fazi bolesti, prazdnoty a vseho, co k tomu patri a ac jsem to nikdy nedelala, zacla jsem si psat hned prvni tyden denik. Vypisovala jsem tam vsechny sve myslenky, ale taky i plany do budoucna, nechtela jsem tim stale obtezovat kamatadku a papir snese vsechno
. A pomahalo to moc. Uz jsou to tri roky, ja usla obrovsky kus cesty, udelala hodne zmen na sobe, nakonec jsem rada, ze to manzel nechtel protahovat a utnul to, protoze vim, ze by to uz nefungovalo. Ale jedna vec: ten denik jsem dosud neotevrela, zatim mam pocit, ze se do tech pocitu jeste nechci vracet a cist je, ale pomohl mi sakra moc
Hanka H zima byla fest, ten ledový protivítr od Smíchova až do Karlína nic moc, ale fakt peklo to bylo po doběhnutí. Zpocený záda nic nezahřeje, ani moje běžecká péřovka ![]()
Ale jinak to bylo krásný!
Catherinne Seš dobrá![]()
Hanka H Jestli je manžel ideální, to nevím. Já jsem si musela zvykat
. Jako náš taťka doma nic nedělal, ale dobře dělal rozpisy, co které dítě má který týden dělat
.
Pak jsem byla překvapená, že manžel to dělá sám, neřeší, že to není a nikomu to nepřiděluje. Docela dlouho mi trvalo, než jsem si zvykla, že je zbytečné některé věci uklízet, protože on jde a udělá to znovu. Ne proto, že je to špatně, ale automaticky. Teď už si v klidu sednu ke kafi, když on uklízí kuchyň po obědě.
My spolu budeme letos dvacet let a uvědomila jsem si mnohokrát, že se mi střídají období, kdy přetékám láskou, s obdobími, kdy mě sere, jak dejchá - a on je celou dobu vlastně stejný. Někdy to může být celková nespokojenost se životem nebo nějaké vnitřní pnutí a partner je prostě nejvíc na ráně, když člověk přemýšlí, co je blbě.
Catherinne jste skveli! Synuv manzel taky bezel a ze pry v tom pocasi toho mel celkem dost.
Jitka77 to je presny, akorat mam pocit, ze to druhy obdobi byva postupem casu nejak delsi.
Jitka77 to je presny, akorat mam pocit, ze to druhy obdobi byva postupem casu nejak delsi.
já to tušila, že to tak bude
ale teda po tom, co tu Viktorka na sebe prozradila, že bydlí sama, tak ji to skoro až závidím... ja bych teď viděla jako ideální variantu, ze budu bydlet sama a domu za mužem a synem bych chodila občas na návštěvu
...ale to by se jim asi nelíbilo![]()
AprilTwelve tak záleží, jak je syn velký. V mojí rodině má tenhle model kupodivu docela významné zastoupení.
Evaeva fakt? synovi bude 17...
AprilTwelve no já jsem si uvědomila že pro mě to vlastně není až taková změna. já už jsem vlastně sama nějakou dobu byla. Takový ty prakticky věci jako že jsem si musela koupit nějaký nářadí nebo že do svýho auta ne naložím některý věci který bych normálně vezla velkým to je sice trošku nepříjemný ale jinak mi vlastně nemá co chybět. jen děti - který (by) se odstěhovaly tak jako tak, stejně už se vyskytovaly doma sporadicky. Ale pokud nemáš jenom formální vztah tak si myslím že by ti ten partner chyběl prostě takovýto že ráno nemáš komu popřát dobrý ráno a tak
viktorka_od splavu formální vztah to není... jen nějaký horsí období.. asi jak psala Jitka77... a taky myslím, že by mi chyběl... ale dost sama jsem bývala doma taky... dítě má svoje zájmy.. muž chodí pozdě z práce, tak jsem se doma začala vyskytovat taky míň... tak snad se to zase časem zhoupne zpátky do toho lepšího stavu
AprilTwelve no, moje babička tak se svým druhým mužem žila asi deset let, to už měli děti dávno dospělé teda. Moje máma taky s tátou nežije, což je teda bohužel důsledek psychické nemoci a můj strýc se svojí ženou taky nebydlí, ti jsou teda doopravdy od sebe, ale pojí je dítě. Všechny zmíněné páry spolu jezdí na dovolené, tráví svátky,... Určitě to není ideální model, pokud máš malé děti, ale jde to. Pro dva pokročilé dospělé;) proč ne.
viktorka_od splavu me to prijde uplne neuveritelne , hlavne to, ze k tobe byl nekdo lhostejny, k tobe !
nevim jestli jsem pochopila spravne, vy jste sli do vztahu oba s detmi ?
Muselo byt strasne tezke to zvladnout, to by asi dal malokdo. Je mi lito ze to tak dopadlo, lito kvuli tobe.
Antje no vidíš já si tak fandím že se mi to zezačátku taky zdálo neuvěřitelný
jj Máme každej svoje děti a žádný společný takže vlastně v pohodě
A moc děkuju![]()
A o tom jak jsem byla chápavá, vstřícná a měla pochopení bych mohla začít psát romány
to si sepis abys vedela co v novem vztahu nedelat,obvzlast v zacinajicim vztahu.![]()
Zarinya
jojo - no ale tohle je fakt problém protože já to sice teoreticky vím ale v praxi absolutně nevím jak na to
viktorka_od splavuno musis byt dost sobec pak to jde samo.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my