Já si totiž myslím že tohle má většina žen zakódováno v sobě, jinak bychom jako lidstvo asi nepřežilo
Co Vám dnes udělalo radost.?.
viktorka_od splavu možná vse pletu, ale kdysi na MP se řešily vztahy a první manželství bylo zlé, psychické týrání a tak a já v tom viděla svoje první manželství va byla jste nu tím hodně blízká (jestli to tak nebylo pletu se, omlouvám se). když vted ctu, že ani druhé manželství nevyšlo moc mě to mrzí.
viktorka_od splavu Zarinya
Já si totiž myslím že tohle má většina žen zakódováno v sobě, jinak bychom jako lidstvo asi nepřežilo
To nezávisí od pohlaví. Mám kamaráda, co to má stejně. Třetí manželka v pořadí. Vidíme to všichni kolem, jak s ním vždy tá ženská cvičí, on to vydrží cca 10 let a pak si najde jinou, která se ze začátku tváří, že s ním vorat nebude. Bylo by to všechno fuk, my si na tu novou už nějak zvykneme... dokud v tom nejsou děti.
viktorka_od splavu je to tak, ze ten pan s zehlickou si nekoho nasel ?
Pokud jsem moc vlezla tak me ignoruj.
Pokud to tak je, zaslouzil by tou zehlickou zabit.
Catherinne Jsi dobrá, my jsme našemu běžci museli pomáhat z obleceni, měl tak ztuhlé prsty, že je necítil. A přestože jsem byla sama dost oblečená, klepala jsem se na mostech jak ratlik.
continuity jo, tak nějak, já jsem prostě byla vychovaná a naprosto přesvědčená o tom, že "chovej se k druhému tak, jak chceš aby se on choval k tobě" má a bude fungovat.. tjo a v padesáti zjistím, že je to uplná kokotina a mám se to přeučit
Nevím jestli bych si dokázala psát deník. Asi bych to považovala za sebetrýznění, potřebuji se tím nevydařeným vztahem zabývat co nejmíň.
Ale klasicky reaguji jako většina žen po rozchodu, zrovna si ztmavuji vlasy, a rozhodla jsem se, že z krátkých vlasů půjdu na delší.
Mám to tak podobně.
viktorka_od splavu tak ono to obecně funguje, ohradit se musím třeba jednou za dva měsíce, přijde na to. Ale prostě musíš si hlídat ty hranice. Když mi něco vadí tak to nedělat, nebo dát alespoň jasně najevo, že teď je to ústupek. Když ten druhej není úplně sociální tupoň, tak se nějak revanšuje. Nebo ne a to taky o něčem svědčí.
À vychovaná a naprosto přesvědčená o tom, že "chovej se k druhému tak, jak chceš aby se on choval k tobě" má a bude fungovat.. tjo a v padesáti zjistím, že je to uplná kokotina a mám se to přeučit
Ještě taková věc, pro různé lidi jsou důležité různé věci. Je potřeba se o tom domlouvat. O tom je ta stará čínska bájka, jak dva manželé celý život jedli tu část kuřete, kterou neměli rádi, aby tu lepší nechali druhemu.
33lejaby co takový ten "deník vděčnosti" nebo něco podobného? to mi teda dost pomohlo. zapisovat si "dnes jsem od rána do večera brečela a vypadám jak vařenej rak" to taky nevidim uplně jako prospěšný:-) čímž se vracíme k tématu vlákna - prostě každý den něco hezkého, co ti udělalo radost+čím sis ty sama udělala radost.. stačí třeba svítilo sluníčko, šla jsem na procházku
continuity no a teď si vem, že to zjistíš až když v tom vztahu jsi a tak si řekneš: ok, byla jsem přesvědčená že má rád prsa stejně jako já, tak jsem byla ochotná mu je do konce života přenechat, protože je tak strašně úžasnej, že kvůli němu budu jíst to nicmoc stehno... - ale on miluje koninu. ok tak s tím se nějak naučím žít... no a po x letech zjistíš že to prostě už takhle dál nejde, že koně se prostě nejí a hotovo.
33lejaby viktorka_od splavu nene, to si nerozumime, ne se v tom rypat a utapet se, ale ty myslenky prichazeji, at clovek chce, nebo ne a ty prvni dny si myslim, ze ani neni dobry to uplne potlacovat, tak jsem si to vecer napsala a tim jsem to splachla, bylo vyreseno. Denik vdecnosti je urcite dobra vec a verim, ze funguje a pomaha. V tomto smeru mi sedi Janka Chudlikova a jeji videa na youtube o sebekoucinku, tam je fakt vsechno, nemusi sedet kazdemu, ale zkuste kouknout, pred temi tremi lety by se mi to dost hodilo.
Taky jeste musim podotknout, ze ten denik jsem si psala asi jen prvni ctyri tydny, pak uz to nebylo treba, novy zivot se rozjel na plne obratky
nikka75 mně to nepřijde špatné. Místo toho, abys brečela kamarádce každý den do telefonu, to hodíš na papír. Tím si vlastně vyslovila tu myšlenku a tím pádem se v ní už nemusíš "babrat".
Catherinne tak hlavne to neodstonejte! A aspon to priste bude lehci :)
nikka75 já zas nemůžu moji koučce vysvětlit, že na mě to nefunguje. Když je mi špatně, tak se v tom nemůžu hrabat a nimrat, páč se v tý sebelítosti začnu utápět a to nemá žádné konstruktivní vyústění. Já musím vyrábět ty plány, pak se vyhrabu z leččeho i když ten plán nikdy nepoužiju. Ale je tam.
Hodně mluvim sama se sebou, když je mi alespoň přijatelně, ale nesmim v depresi.
Zítra zas dostanu vycineno. ![]()
rozarka děkuju moc, rukavice jsem odložila na cca 5km, na 10 už mi mrzly hřbety, ale prsty dobrý. Ty rukavice byly teplý, měla jsem si vzít ty nejtenčí, no po bitvě je každý generál. Ale stehna mám úplně odrovnaný, jak ty svaly ztuhly po doběhu, tak jsem to dnes ani nerozchodila. A to bych šla normálně běhat. Fakt jsem ráda, že mám zítra volno ![]()
Všichni diváci mají můj respekt, protože tohle počasí fakt nebývá zvykem. Takže díky i tobě za podporu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my