Garfie Tak jo!! Jinak betsey Evaeva se nevytahujte, já zas určitě taky něco umím, co vy ne ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan
. Nemá.
abych já zoufale nechodila a nepátrala, kde jsem zapomněla otřít sporák nebo co.
takhle jsem si málem došla pro silikony, protože jsem hledala, co je na mně špatně a sporák mě nenapad :))
černá káva To s tím vařením budu mít taky tak
. A nejhorší je, když vidím mamku, jak vaří jen věci, které jí taťka. Taky po 49 letech manželství. To je kolikrát na facku, jak malý děcko. Říkala jsem jim, ať si obědy objednávají, každej na co má chuť, tak to by prý taťka nejedl. Tak si kolikrát říkám no a co, tak ať si maže místo oběda chleba.
Renusatko Tak zase je to od ní třeba vlastně takovej projev lásky...ale chápu tě, mně tohle taky leze hrozně na nervy. Rozumím ale tomu, že po letech se ty zajetý stereotypy těžko mění...
OliveOyl
to mě naštěstí nenapadlo ani ve snu. Bych nezapla bundu na běžky, to nemůžu potřebovat. ![]()
viktorka_od splavu on by sa vymenil, len ten malý prívesok by to nezvládol ![]()
Aranel o tom nepochybuju!
černá káva podobně to mají u tchánů. A to budou (usuzuju podle trvání manželství) skoro o generaci mladší. Když tchýně někam jede, musí navařit dopředu. Ale za ty roky, co je znám, se to, nevím proč, trochu zlepšilo a nějaké základní věci jako kafe nebo studenou večeři si tchán už obstará.
Karja Vidíš, tak zrovna pohanku s čočkou bych si já s chutí dala. My jsme staříci. On musí mit maso, no.
Pandrhola taky musel mít maso a jak dopadl..![]()
Řvousenka Nojo. Pohádky!
Karja Promiň ale, jsem si představila, jak se otáčíš od lednice s masem a nožem v ruce, že nakrájíš na řízky, a linku zabírá ležící sambo!
Spokojenou osobu doprovází dvě až tři zešedlé mátohy.
Jako já vím, že to není legrace, pečovat o takového člověka, ale ![]()
letfenixa to jsem tak jednu sobotu makala od rána, vařila, uklízela, převlíkala postele, muž seděl, jak jinak, u PC. Po obědě jsem pověsila prádlo, pustila myčku a sedla si ke kafi. A muž sestoupil ze svých výšin a "Pojď na kolo, ty se vůbec nehýbeš"!
černá káva Trochu černý humor, ale v podstatě ti rozumím
! S těmi staříky bych nepřeháněla - vidím to na končící střední věk - a tam je ještě prostor ke zlepšování
!
Hanka H To jde, děvče, hodně rychle dolů. S tim nic nenadělám. Je potřeba to akceptovat.
KokoskaTvůj muž musí mít taky víc životů![]()
Kokoska Haha, taky dobrý, myslí na tebe!
Renusatko nekdy je tezky se drzet ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my