Garfie panečku, musíš se dmout pýchou:) moc gratuluju.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie geniální potomek![]()
tina Krocan je nic!
Děkuju moc všem!
Nakonec je asi ráda, že jsme tady, už jsem ji slyšela, jak si volá s kamarádkou, co se dostala na anglický (chtěly tam jít spolu) a říkala jí, že bych ji beztak nutila jít na francouzský a ona by nechtěla. ![]()
Garfie N. je fakt dobrá! Hele a vy už jste nějak vymysleli, jak to bude? Nastoupí nebo zůstane na základce?
Garfie at zije mala Google! Moc gratuluju, skvele vysledky
brrr Asi zůstane na základce. Ještě to trochu promyslím, ale pořád mám za to, že je to nejlepší řešení. Určitě nenastoupí na francouzské (kam bych ji nutila, kdybychom byli doma, haha), to anglické trochu zvažujeme, ale spíš ne. Myslím, že ty zkoušky po dvou letech s cizími učiteli by byly fakt náročné, navíc pak nástup do "cizí" třídy, kde už se všichni znají....spíš to vidím na přijímačky na čtyřleté po návratu, případně nějaký přestup, kdybychom se vrátili až za tři roky (a tady doufám, že by ty výsledky mohly pomoct).
moora Děkuju! Už jsem na oslavu koupila jahody za nekřesťanské peníze. ![]()
Garfie Wow! Dcera je moc šikovná! Gratuluji.
Garfie Gratuluju a rozumím tvé radosti.
brrr gratuluju i tvému dítku. Ať dobře vyberete. Já malinko chtěla taky jinou školu než syn, ale nebylo to zase tak důležité. Teď už jen doufám, že bude spokojený.
A radost mi udělala včera praktická maturita za 1. Jen jsem si dost jistá, že dál to tak pokračovat nebude
. Nadání pro obor je velké a co se týče školy, tak je to neskutečná lenost, pohodlnost a budeme rádi, když vše bude letos hotové.
Zakoupila jsem pár samolepek ukrajinský vlajky a jednu normální vlajku k tomu. Samolepky jsem umístila na poštovní schránku... kvůli předsedovi SVJ, takto starýmu komoušovi
a i jinejm stejně orientovanejm sousedům - však už došlo k pokusu mi jednu sloupnout... Vlajku jsem zapíchla do květináče na balkóně a právě mi (tam zevlující) milostpán hlásí, že kolemjdoucí ji ocenil zvednutým palcem, aby se ještě po chvilce vrátil a nahlas (s přízvukem) poděkoval ![]()
barbucha Měla jsem papírové vlajky, zmokly, tak jsem musela vyhodit. Máš látkovou?
Dnes mi udělala radost Lav
![]()
barbucha Dost mě bavíš těma drobnýma provokacema ![]()
barbucha a motýlka v barvách ukrajinské vlajky pro pejskovou už máš?
https://funkydog.cz/collections/motyliky-pre-psov/products/podporme-ukrajinu-spolu?variant=42553128026343
andulka01 dají se použít i na kočičky ![]()

Ze sa zacala robit nova pergola pre visteriu ![]()

Janulik03 to bude krásný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my