Krehutka dík
teda moje kočičky by to asi nedaly...
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 moja predstava je xez tie dosky budu previsat kvety visterie. Hmmm. uvidime
Janulik03 to je jistota, že to tak bude. Vistárie je v tomto ohledu spolehlivá. Budu ti závidět, miluju bohatě kvetoucí vistárie!
andulka01 dakujeeem
Jedu teď Posázavským Pacifikem do Týnce na čáry. A je strašně hezký sledovat z okna, jak a kde maj postavený ohně, jak okolo blbnou děti, jak to měkké šikmé slunce zabarvuje šťavnaté zelené louky, všude všechno kvete.. Prostě zahrádka. A už se těším k ohni, sice neklapalo co mělo, ale bude to i tak hezký.
A sympatickej tramp co právě přistoupil má tlačítkovou Nokii a z okna taky kouká ke kterými ohni by se přidal :) Prostě takovej "svět v pořádku" ![]()
Nasli sme lyze este po pradedovi.

Janulik03 ty jo, to by se hodilo někam do muzea
Janulik03 Jo, nám tu taky dvoje stojí. Dokonce jsem na nich párkrát jela, ale jen po zahradě.
Ony zas nemusí být tak staré, ty naše jsou až poválečné.
Janulik03 ty lyze jsou super to si schovej. S bambusovymi hulkami jsem jezdila jako mala.
Janulik03 to bude super a vistarie je krasna
Motýlka nemam... ale mašličku nebo stuhu v těch barvách bych jí mohla přivázat, ty jsem pořídila taky a zatím je nosím na tašce.
brrr no tieto su po mojom dedovi. Otec sa narodil v 1939 a viem ze ich mal jeho otec ako mladik. Vtedy sa tam kde byval v zime ani pomaly inak ako na lyziach nedalo dostat. Az neskor ked otec chodil na strednu sa tam urobila cesta. A dotiahla elektrina. .
andulka01 krásnej popis krásnýho stavu, vidím to před sebou.
Janulik03 Aha, ty naše totiž vypadají úplně stejně, akorát podle mě, na nich jezdili až babička s dědou. Tady žadné hory nejsou, aby se lidi na nich dostávali třeba do práce.
brrr no my sme tu a hlavne vyysie v horach kde som vyrastala aj ja dost zapadakov
Janulik03 takové jsme měli na půdě taky. Jen měly na špičce bambulku
. Vždycky jsemsi říkala, k čemu to bylo.
rozarka k čomu slúžila bambuľka neviem, ale je to zaujímavé
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my