Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 02. června 2022 09:26
Reakce na 999:

Kokoska U nás je situace podobná, ale hodně mě překvapila jedna věc. Nechaly jsme se ségrou udělat jednu velkou tátovu fotku, já ji dala do květovaného rámu, je fakt hodně pozitivní. A vždycky si k ní sednu, říkám nějaké vtípky, veselé historky, jak to měl rád. A máma se přiznala, že mu tam chodí nadávat. Buď že ji tady nechal, nebo že nemůže najít nějakou smlouvu, že musí obíhat notáře a různé instituce... Nejdřív jsem byla v šoku, teď si říkám, že je to asi terapie. 

​tohle me dostalo.Soucitim s maminkou,prijde mi,ze ji v tom rozumim.

Offline Kokoska
34690 příspěvků moje polička 02. června 2022 09:47

Garfie muj tata zazil narozeni vsech pravnoucat, ale tu posledni vnucku uz nevidel, jen na fotkach. S mensim vnukem se parkrat sesli a kupodivu si ho maly zapamatoval, i kdyz naposled se videli vloni o prazdninach. Ted jak tu deti za mnou byly, ptal se, kde je deda, bylo to takovy smutny, nevim, jestli rozumi tomu "umrit", ze deda uz je jen na obrazku, ze uz nebude. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 02. června 2022 09:52

Kokoska můj syn si mojí babičku taky pamatuje, zemřela před rokem, to mu bylo 3,5, často si na ní vzpomene, přitom poslední rok a půl se vídali málo. Ale smutně to nebere vůbec, maluje jí obrázky a říká, že na ní bude vzpomínat, i až on umře.

Před časem jsme ukládali urnu, vzala jsem ho sebou, ráno vstával s výkřikem "Dneska jdeme na hřbitov, já se tak těším!" Děti to fakt vnímají jinak, smutný byl je pár týdnů po její smrti, teď všechny události s tím spojené, jako třeba návštěva hřbitova, pro něj radostné.

Offline Kokoska
34690 příspěvků moje polička 02. června 2022 09:56

Evaeva je fakt, ze smutny to bylo spis pro nas. 

Offline Aranel
6561 příspěvků moje polička 02. června 2022 15:43

Mně včera udělala radost návštěva jednoho koncertu Pražského jara. Šla jsem s kamarádkou a užily jsme si to, i když jsme se shodly, že bychom klidně snesly model "výchovný koncert", tedy "a teď si poslechněte, jak Janáček použil hoboj k napodobení unavených vzdechů nemocného dítěte"! 

Nicméně něco v tomto smyslu stálo v programu a já si dnes připadám opravdu povznesená a obohacená

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 02. června 2022 15:51

Zina Já jsem to takhle ale nemyslela. Milosrdné v tom, že neví, že se někdo kvůli nim trápí, třeba i v tom, že je někam musel dát. 

Offline Zina
6324 příspěvků moje polička 02. června 2022 16:33

Renusatko Že se někdo trápí, to souhlasím že, od určitý fáze nemoci opravdu nedokážou už odvnímat, ale že se ocitnou jinde než v pokoji, domě, kde žili třeba půl života, to na ně nějak působí, často se proto v těch zařízeních zhorší, i když péče je tam dobrá. Tím nechci ani vzdáleně naznačit, že by každý měl svýho blízkýho s Alzheimerem mít až do poslední minuty jeho života doma, protože často to fakt nejde, není to často v silách jednoho člověka, ani když je relativně mladej a zdravej, natož když jedinej možnej pečovatel je třeba podobnýho věku a má svoje nemoci a omezení. Jen prostě nerada slyším/čtu to , že ti nemocní jsou v pohodě, protože si už nic neuvědomují.

Ale je to radostný vlákno, takže už končím, a napíšu, až budu mít něco radostnýho, snad to nebude dlouho trvat!

Offline Jos
příspěvků moje polička 04. června 2022 10:50

Veterani v Jicine. Takova krasa! 

Offline betsey
4257 příspěvků moje polička 04. června 2022 11:45

Evaeva nám zomrela 90ročná babička teraz v apríli. Chodili sme s Alicou za ňou často, myslela som, že to Alica bude nejako riešiť, ale ona vôbec nič. Ani nejako nereagovala, že prababka už nie je, ani ju už nikdy nespomenula

Online Evaeva
příspěvků moje polička 04. června 2022 12:19

betsey no syn to tenkrát obrečel. Ona teda byla v kondici, takže, když se viděli, hodně se jim věnovala, navíc byla hodně srdečná, takže to mně nepřekvapilo. Ale že na ní ještě po roce bude tak často vzpomínat, to jsem teda nečekala.

Offline Maureen
příspěvků moje polička 05. června 2022 09:26

Jos no to je parádatyhle akce miluju a jeste se mi strašne líbí ti dobově oblečení lidé...kloboučky,rukavičky....to se kochám

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 05. června 2022 10:26

Vyúčtování elektřiny 2022 

Předpokládaný přeplatek 14 207,30 Kč

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. června 2022 11:11

Jos Krásný, to je nějaká akce? nebo sraz veteránů?

Dadoo Tomu říkám radost.

Offline Dadoo
11629 příspěvků moje polička 05. června 2022 12:01

Kan zasloužila jsem si ho. Loni jsem doplacela 20 tis

Ale změnili mi tarif z nejhoršího chatarskeho  na nejlepší na el. vytápění, zvykla jsem si na to nesálave teplo a topila trochu min a na podzim jsem si zafixovala cenu na další 3 roky.

Za tento rok mi vychází spotřeba elektřiny na 18 tisíc.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. června 2022 12:13

Dadoo Seš šikovná, ty energie budou ještě zážitek, nám teda zatím přišel jen dopis od finančáku, že se daň za nemovitost zvedat nebude, nevím co by ještě chtěli pajzáci.

Offline brrr
12306 příspěvků moje polička 05. června 2022 13:36

Mi dělá radost královna, ten skeč s medvídkem Paddigtonem fakt pobavil.

Offline 711990
18312 příspěvků moje polička 05. června 2022 14:10

brrr vid

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 05. června 2022 15:41

Kdybych byla rychlejší o 40 vteřin, byl by to osobák, což mě trochu štve, že není, ale radost velká, protože vím, kolik úsilí jsem do toho šperku na krku dala

Offline Maureen
příspěvků moje polička 05. června 2022 15:55
Online Miru
16649 příspěvků moje polička 05. června 2022 15:57

Catherinne 

Ty jsi Nezmar!