Catherinne gratuluju!
A musim se pochlubit tatinkem, ktery vcera na Czechman triatlonu ten osobak pokoril, dokonce o 15minut a sel to cely za 5:50h. Jsem na nej strasne pysna.
Catherinne gratuluju!
A musim se pochlubit tatinkem, ktery vcera na Czechman triatlonu ten osobak pokoril, dokonce o 15minut a sel to cely za 5:50h. Jsem na nej strasne pysna.
711990 to je krásný, moc ho pozdravuj, že je borec a já děkuju.
A teď popravdě, jaký filtr na fotku jsi použila, že odfiltroval celý maraton?
Nebo to je fotka před maratonem, jinou možnost nevidím. ![]()
Takhle to vypadá, jako by to nebyla žádná dřina.
to bude tím, že to byl jenom půlmaraton
To víš, v cíli je šťastný každý.
A fotil to muž, pochybuju, že ví, že jeho telefon má nějaký filtry, tak holt to bude to štěstí
Tak schválně, kdo uhodne, co začalo růst? :-) Před očima...
999 Bambus, metr za den.
Kan Bingo :-)
V rámci.moznosti fakt hezký víkend s kamarády.

999 to by chtělo ale foto. Den po dni, nebo snad spíš hodinu po hodině?![]()
Catherinne gratuluju, i kdyz jasne, JENOM pulmaraton ![]()
Catherinne gratuluji! Jseš dobrá.
continuity děkuju moc
Kokoska uběhnou půlku fakt není pro běžce náročné, to začne být v momentě docílení určitého času. Zkrátka už neběžíš ve své komfortní zóně, ale jedeš na dřeň svých možností. A děkuju moc
999 to je super! Něco málo si vzpomínám. ![]()
Catherinne Gratuluju
První letošní (nečekané) koupání v rybníku. V tričku a kalhotkách, snad nikdo neutrpěl šok ![]()
continuity Je to Mnisek pod Brdy?
ziginka jj
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.