999 Pro Prahu hlásí silné bouřky, tak třeba..? ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
andulka01 Bambus to nezabije, bambus to posílí :-).
Dnešní caniska.
Po víc než dvou měsících jsme dneska zase byly s Růženkou na canisterapii v domově pro seniory s Alzheimerem
Je to jako zázrak. Ti lidé sedí, někteří apatičti, nebo leží v posteli a nekomunikuji.
A pak přijde Růženka. Oči se jim rozzáří, hladí ji, drbou a šťastné se při tom usmívají.
Rikaji jí miláčku, drahousku, nechají se šťastně olizovat, nebo na ni jen koukaji a usmívají se.
Dávám jim do dlani dobrotky a Růža jim je z dlani doluje.
A do toho pořad dokola povídám to samé, jak se jmenuje, kolik ji je, a oni vyprávějí jak taky měli pejska.. Pořád dokola, protoze si nic nepamatují.
Jak je teploucka, hebká ouška, hřeje, je bílá, čistoucka..
Ty jejich zkroucene ruce ožívají, když ji cítí pod prsty..
A tak vezmu deku, a Růža na klin, na postel, objímáni, mazlení..
Ta radost, to štěstí v očích, bezzube úsměvy.. Než se rozloučíme a oni se zase propadnou do klidu nebo uzavrenosti.
Hodina a jsme úplně grogy. Růža i já..
Je mi vždycky do pláče, ale je tak nádherně vidět tu radost a štěstíčko v očích..
Jen malý bílý pejsek a tolik radosti může rozdávat.
dočítavam...Dojíma ma to až k slzám. Záslužná práca. Veľký obdiv obom![]()
![]()
Dadoo taky dočítám, jste obě přínosem mnoha radostných pocitů. ![]()
CatherinneDěkujeme, všechno to Růže vyřídím ![]()

Vlčí máky na tramvajové zastavce![]()

Her Majesty The Queen and Paddington Bear. ![]()
https://twitter.com/BohumilVostal/status/1533348639480897539?t=s62XgLYFN0IZz_Jwd90Cnw&s=19
continuity Taky se mi to strašně líbilo. Ale bohužel jsem rozklikla nějakou diskuzi, anglickou. ![]()
Mulen vlčí máky ![]()
Sweet Potato Prosím Tě, co těm Angličanům vadilo? Je to příjemně vtipné.
brrr Že medvídka - imigranta tmavé barvy pleti by dnes šupito presto vyhostili do Rwandy. Stručně řečeno. V kostce.
Tak radost mam kazdej den anzto jsem se zritelnici, ale obzvlast me /v sobotu/ potesilo, ze jsem konecne videla na vlastni oci boyfrienda.
Moc milej a moc hezkej kluk, uplnej Viking...vysokej, dlouhy svetly vlasy, celej muj typ! Zritelnice ma dobrej vkus ![]()
Jinak jsem v jednom kole a prakticky se nezastavim...
barbucha super! Co ples, uz byl?
barbucha Takže dostal požehnání i od babičky...určitě se ti ulevilo ![]()
rozarka a co teprve jemu ![]()
Evaeva Jo
!
barbucha a co palec?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my