Tabea jo. A mati o no prede mnou mluvi jako by nic.
A kdyz utrousim neco o jeji inteligenci, prechazi to. Nevim, co na ni ma. Ma kolem sebe lepsi zensky
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva prsařka ![]()
Pinot Noir no občas se mu ty termíny pletou![]()
viktorka_od splavu Tuhle fotku miluju, ale nevěděla jsem, že ten popisek v podstatě je realitou, vždycky jsem si říkala, že jsou to prostě nějací kluci na táboře, či škole v přírodě. A vono takhle je to s nima:-D
Karja já si bůhvíproč myslela, že je to focený v brně na vut:-)) (páč to vypadá jak bráchovi spolužáci:-P no tak doufám, že ten článek nekecá
viktorka_od splavu skvělý je taky ten polský název „sweterkowa cztwórka“![]()
viktorka_od splavu no tak jsem si to dohledala a Tomek Czajka teprve v roce 2000 nastoupil na Warsawskou univerzitu. Takže v roce 1997 byli ještě na střední ( to mi vycházelo i z té soutěže, na vysoké už se to příliš neorganizuje).
Takže mi to na čtyři mladé kluky, kteří se neznají a jen se posadili spolu někde u oběda přijde úplně normální fotka.
Já jsem teda zaujatá, fotka mi neva, ale ten popisek je strašný.
continuity No to seš. Já to docela používám tu fotku:-D. Jakože třeba kamaradka mi psala, jak to vypadá na akci, tak jsem ji poslala tuhle fotku, třeba. Já bych řekla, že ta fotka uzrála časem, prostě je to takový velký retro no, doma v archivu by moje ségry taky něco takhle našly.
Před jedenácti lety jsem se vdávala. Muž nezapomněl a dceruška vyrostla.![]()
tzaziki juuu
preju krasny vyroci!
tzaziki to je moc hezká fotka ![]()
...u nás na maloměstě něco natáčí filmaři. Šla jsem nakoupit a viděla jsem herce
Martina Hofmana. Fakt pěknej chlap!.
tzaziki Moc ti to tam slusi;-)
tzaziki to je kouzelná fotka. Hezky to oslavte!
tzaziki teda to je nádherná fotka ![]()
tzaziki krasna fotka! Preju hodne dalsich stastnych let :)
Máme za sebou velikánskou čistku v dětském pokoji. A když jsme ty bedny s legem a vším dotáhli do sklepa, kam moc nechodíme, zjistili jsme, že je plný skříně, o které nikdo nic nevíme.
Ještě se mi povedlo uklidit a zorganizovat většinu kuchyňské linky.
tzaziki Krásné výročí ![]()
tzaziki
krásna fotka![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my