Renusatko Albanie je pry krasna, my jsme tam dost chteli, ale zatim to casove nevyslo. Tak at se libi, i ta Cerna Hora.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kokoska My už jsme tam párkrát byli. Jezdíme autovlakem ze Subotice, což je v Srbsku, hned za hranicemi Maďarska. Odpoledne nastoupíš a ráno jsi odpočatá v Baru, dole v Černé Hoře. Do Albánie kousíček.
Renusatko znacka ideal ![]()
Renusatko No to je nádhera. My uvažujeme o tom zářijovém Chorvatsku. Ale myslíte že to na severu bude na začátku září dostatečně na koupání? Jeli bychom hned na sever.
Karja My jsme byli ten první covidový rok, 2020 v září na Istrii. Teplo bylo a moře teplé. Jen přes Booking na poslední chvíli a až podle předpovědi počasí.
Renusatko A asi hned ze začátku, že?
Karja Určitě jsme se stihli vrátit do půlky září. Později jsem to nechtěla riskovat. Radila nám teda kamarádka, která je v Chorvatsku 4x za sezónu. My jsme tenkrát jeli podruhé, když nepočítám začátky června se školkou
.
Karja Já byla před spoustou let na přelomu září a října na makarské a už byla dost kosa a na koupání to bylo jen pro otuzilce
Karja začátek září jezdíme pořád, ale dolů pod Makarskou.
Většinou to je tak, že dole je cca 30* a slunečno, nahoře na Istrii cca 25 a oblačno, polojasno, občas deštník
U nás dole rána svěží, večery teplý.
Renusatko Krásný! ![]()
Sairon asi zalezi, ale nejradsi jezdim posledni tyden zari a prvni tyden rijna a je to super, vzduch tak 24 a voda tak 22, proste ideal:) zadny pro otuzilce. To tsm bylo na velikonoce. Vzduch 22, voda 17![]()
Vcerejsi vecer. Letni Letna, stan c.3 a Terces![]()
Sušička! Nechápu, že jsem bez ní tak dlouho mohla existovat.
GChK jo, jo - znám![]()
Jo, taková teplota tam asi cca byla ![]()
Nepamatuji si to.presne, ale plavky mám na fotkách jen občas, zato nepromokavou bundu celkem často ![]()
Sairon 711990 my měli takové teploty jednou poslední týden v červenci. Sice sever, Krk, ale stejně. Místní chodili v péřovkách a od rána do večera jely v televizi zprávy o nejchladnějším a nejdeštivějším období za posledních 20 let. Na tom ostrově se nedalo nic dělat, ani na výlet lodí, provoz byl pro rozbouřené moře přerušen. Jeli jsme tam s jedním someliérem a jeho přítelkyní, řekl, že se postará o víno, ať žádné nebereme, tak vzal pro čtyři výkonné pijany 6 lahví a polovinu z toho vypili už v autě cestou tam (vezli jsme je). Během dovolené se navíc rozešli, cestou zpět už spolu nemluvili, a já pak peníze vymáhala po cizí ženské, u níž jsem znala jen křestní jméno a panelák, u kterého vystoupila z auta.
Jako boží dovolená. ![]()
V pondeli mi zacinaji 3 tydny dovolene, prestavam to tu cist
Pinot Noir takova dovolená ve vzpomínkách nezapadne. ![]()
To je jak když razorblade vyrazila s maminkou a její kamarádkou. ![]()
Pinot Noir dovolena snu.![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my