mooraTeď bude tři týdny krásně. Určitě
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pinot Noir to zni fakt skvele![]()
Tabea me fascinuje, jak si vsechny tu historku pamatujete a vzdycky ji vytahnete, i kdyz ja jsem na to uz skoro zapomnela![]()
razorblade to protože byla vážně skvělá ![]()
Fakirka ale mne malem praskla zilka![]()
![]()
razorblade mně se moc líbila, protože mám lehce podobnej zážitek. ![]()
razorblade Právě. Já jsem každej rok natesena že zas vyrazíte! A nic, nic!
razorblade a mě strašně štve, že nevím, o co šlo. Onehdá jsem si to nepřečetla, moje chyba:(
tina ja uz to nezvladnu popsat v takovejch emocich, jako tehdy. A urcite bych na neco zapomnela. Ale long story short: byla jsem na dovoleny u more s blbou pani a jeji blbou dcerou, ktery me sraly cely dva tydny a na konci dovolene, kdyz uz zjistily, ze nepotrebujou moje sluzby, tak vofrnovaly nad prohlidkou centra Mnichova. A mne ruply nervy a hystericky jsem na ne vykricela vsechno, co se ve mne nahromadilo.![]()
Karja a ty jdi taky do haje!![]()
razorblade Já nevím, ale tak trochu odpočinku a rozptýlení si zasloužíš! Navíc to nevyšlo ani v žádné povídce, to (tě) musí ta sněmovna furt tak prudit?! Takovej materiál to byl.
Karja ceka me jeste odpocinek u more, ale pani s dcerou s sebou neberu. Sorryjako![]()
razorblade třeba tam někoho potkas.... ![]()
razorblade Já měla pocit, že u toho byla i tvoje matka, ne? A taky mi utkvělo, jak psala Karja , že být tam ona, tak jim rozkope kufry po celém nádraží :-)).
Tady se za ty roky nastřádalo takovejch pěknejch historek, nemělo by se to nějak využít? To je materiál s velkým potenciálem :))
999 jojooo, byla. ta me zklamala nejvic, ze se v tu chvili postavila na jejich stranu, aby neprisla o kamaradku![]()
999 No to já tak jenom placám a rozkopala bych to až doma, lidem, co s tím nemají žádnou spojitost:-D. Ale ono to jednou vybubla i veřejne.
razorblade a kamarádí se pořád?
razorblade Ale tu katarzi v Mnichově jsem zapomněla! Ony jako řekli že do centra nejedou, že opruz, že čekají na letišti? Já si pamatuji jen ty různé věci z pobytu....
super
já jsem propagátory tohohle přístupu nedávno potkala na priglu, nevím jestli se šli koupat nebo jen tak na procházku, on měl kraťasy, ona sukni. a to bylo vše![]()
viktorka_od splavu já jsem taky za! Shodou okolností se mně dneska na koupališti starší syn ptal, proč já musím mít tu prsařku ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my