Kokoska dík!![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Manuka :-D Chudáci, zaspí i co měli k jídlu. Užijte si společne prázdniny.
Manuka Jé, musíš mít radost!!!
Užijte si to!
Dostala jsem kuklu motanku - tradiční ukrajinskou (asi nejen, co jsem si tak našla) panenku ochránkyni. ![]()
Jsou daná pravidla, z čeho a jak se má vyrábět. Obličej nesmí mít ani naznačený, protože andělé prý také nemají tvář.
Sweet Potato to je zajimave, tak at dobre funguje!
Sweet Potato to je moc hezký ![]()
Sweet Potato ta je krásná ![]()
Sweet Potato
Je krásná, tak doufám, že i funkční!
Máme letenky na Vánoce, jupí!
A dcera napsala písemku z chemie na plný počet bodů, i když má chemii (na rozdíl od spolužáků) první rok, jupí!
A mám za sebou první sezení v drama clubu a teda....je to fajn, ale je nás tam šest, jedna je profesionální herečka, druhá psycholožka, která se specializuje na terapii pohybem, další je profesionální tanečnice a učitelka zumby...no tvl, asi budu hrát přece jen strom!!!
Ale abych dostála tématu, mám (trochu pofidérní) radost, že se budu učit od profíků.
Garfie hezký, úplně všechno ![]()
Sweet Potato to je krasny...![]()
Garfie a tohle je super..! Jsi odvazna, zlom vaz..! ![]()
Garfie tyjo, super, všechno!
Pavlena Spíš vyděšená, ale řekla jsem si, že když už jsem musela opustit své plány a život, tak z toho vytřískám maximum a přijmu každou výzvu! ![]()
Garfie Jupí! ![]()
Garfie teda nejvíc ta písemka z chemie!
Lenka22 No jako to jsme nikdo nečekali, ani ona! Teda moje neteř jí dala online rychlokurs, z chemie letos maturovala, ale stejně. Nejvíc má teď potíž s angličtinou, vůbec neberou literaturu, ani gramatiku, ale dělají pořád nějaké eseje, infografiku, komentovanou bibliografii, jako docela těžké se mi to zdá.
Garfie sikovny obe!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my