Victoriatady je video. Letošní Signal byl nejlepší z těch, co jsem navštívila.
Tady ještě třeba auta přivezena z Ukrajiny.

Victoriatady je video. Letošní Signal byl nejlepší z těch, co jsem navštívila.
Tady ještě třeba auta přivezena z Ukrajiny.

Evaeva Tak mohla bych tam chodit každej den, i dvakrát třeba:-D. No fakt smůla:-D
continuity ta ludmila byla fakt paradni a v nedeli vecer uz ani nebyly takovy davy
continuity Díky za video! Bylo to opravdu parádní, já jsem na tom nikdy nebyla a netušila jsem, že je to tak dynamický a rozmanitý, takže díky za dovzdělání.
Victoria no tohle byla jedna z nejlepších věcí za ty léta. Program tu nepodřizuji, ale když jsme náhodou v Praze, jedu vždy.
Umelá inteligence generuje obličeje Egyptských vladařů
https://twitter.com/ValaAfshar/status/1582069090197573634?t=sIpDR6ufmyvINJpoNSOD5A&s=19
Slepice!

mitford sister
péče o danajský dar se evidentně vyplatila, akorát nevím, zda je Okena ten správný nápoj pro hrabavé ptáky
Krásný vajíčka máš a tu barevnou slepici si nech na Velikonoce, ušetříš na barvách
mitford sister Máš Arakuanu? Porci zrní pro tu, která snesla XL vejce. :D
andulka01 danajský dar se ukázal být naprosto perfektním! :) Kdybych nebyla omezená místem, normálně slepice sbírám - je jich tolik krasnejch...a kachny, kdybych měla vodu, tak hned mám kačky!
Kan jsou to hybridy, nějak se to prostě stalo, že dává zelený :) jsem ráda, že s Queenie nemusím na šití :)) vejce 93g, královna je prostě královna
Dneska mi vyšla třetí knížka. Tentokrát naprosto z jiného ranku, něco jako městská fantasy. Tak doufám, že mi ji čtenáři nehodí na hlavu.
Ale radost samozřejmě mám, i když mě svírají obavy, jak bude přijatá.
Torrah gratuluji
continuity děkuji moc.
Torrah
Gratuluju. Ať si najde své čtenáře!
Sweet Potato v to doufám :D
Torrah jsi dobrá![]()
viktorka_od splavu díky :) to se ale teprve uvidí
Torrah gratuluju
Torrah Moc gratuluji! Obdivuju, že někdo sedne a napíše příběh:-) Ať má kniha úspěch!
Torrah to je moc hezká zprava! Ať knížka slavi hodně úspěchu!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.