Blahopřeji ke slepicím
i ke knížce
![]()
Torrah Gratuluju, to je krásný. Kdybych si mohla v životě vybrat, čím budu, tak bych chtěla být spisovatelka. Bohužel to prostě neumím ![]()
Torrah gratuluji... Ta první se mi moc líbila.
Torrah gratuluju! Přeju ti úspěch a věřím v něj!
Dneska den jak malovanej. Ac sedm stupnu, slunicko hreje jak divy. Prosla jsem si vsechny oblibeny mista ve meste a ted sedim na zamecky vyhlidce a je mi vsechno, ale uplne vsechno, jedno ![]()
U nás ve vsi

Lama_z_Lana tady je taky krasne. Vubec je letos podzim krasnej a teplej, kdyz si odmyslím ten studenej zacatek. A tech hub, co roste.
moora u nás je od rána, byť kousek od Prahy, mlha a hnusne, uplnej Halloween, ne a ne se to roztrhat :-(
a to už je ponekolikaty, ze mi někdo píše, jak je krasne a tady prší a je hnusne
moora ja mam podzim rada. I to pocasi, co popisuje Potrefenáhusa - to je skvela zaminka pro domaci lenoseni. Skoda, ze nemam v byte ten krb, no ![]()
Lama_z_Lana tak mne to dneska taky nevadí, holcicku s tatinkem jsem vypravila do Prahy do toho krasnyho počasí a jsem sama doma
topit v krbu jsem teda lina, ještě je docela teplo
Potrefenáhusa pekne si to uzij ![]()
Teplo je bonus, ja hlavne rada koukam na ohen a je strasne prijrmny to praskani dreva.
moora tady je taky nádherně a našli jsme dva koše václavek a jeden bedel.
Evaeva vaclavky se nenachazeji, ty se sbírají ![]()
A u nás je taky krásně .
Tak Betty no tak nějak to taky bylo ![]()
Pinot Noir děkuji
V sobotu super zážitek!
Návštěva Muzea věžáků v Kladně Rozdělově.
Strasne zajímavé!
Kdo má rád technické památky, bude spokojen.
A ten byt.. Úplně úžasný, shodli jsme se, že bychom ho okamžitě brali! ![]()
Pozorujeme s malou zatmění

marieu jeeej tiez som pozerala muzovou zvaracskou kuklou, ešte mám mzitky pred ocami. Také ukusnute žiarivé jablko
Janulik03 poskládali jsme troje brýle, z toho jedny úplně černý a přes malou oblanočnost je to paráda. U našich jsme kdysi taky sledovali přes kuklu. A nejlepší bylo, když jsem byla prvně těhotná, jela jsem do Prahy za mužem, který byl v práci. Na Petříně před hvězdárnou byl malý dalekohled s filtrem pro veřejnost a na dvoře špitálu, kde muž dělá, jsme se pak dívali přes přeexponované rtg snímky.
marieu díky! já na to málem zapomněla.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.