Mulen nejvyšší čas!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
nasli jsme stary diskety
Janulik03 ukousnuty jabko je presny:-))
viktorka_od splavu to řekla naše malá taky. A teď přišla ze školy velká a napadlo ji to samé ![]()
viktorka_od splavu to řekla naše malá taky. A teď přišla ze školy velká a napadlo ji to samé ![]()
marieu Dík za inspiraci s malou s brýlemi
, přes menší oblačnost je to ukousnuté jablko krásně vidět
marieu jo tiez sme sledovali cez všeličo.
viktorka_od splavu To použití diskety ke sledování zatmění jsem nikdy nepochopila. Jak se to dělá? To se z nich něco vypreparuje?
coralline použije se ta vlastní disketa, taková tmavá pevná fólie. Ty máš na mysli asi takovou tu v šedém plastu, byly, myslím, ještě takové větší bez plastu. Z té nám táta "brýle" vyrobil tenkrát, dokonce tam připevnil gumičku za uši.
Evaeva Já myslím tohle. Takže ty na zatmění jsou jiný jo?

Tak jsem asi našla tu správnou. Ale v článku píšou, že se na zatmění používat nemají.

coralline kdys to vykutala, tak tam ta folie bude taky
coralline tenkrát se říkalo, že jo. Asi teda. Byla jsem malá holka.
coralline
jj presne, dali jsme dva ty kotouce pres sebe. zatim vidim![]()
My sme pozorovali aj cez vymotany film do fotoaparatu
a diskety tiež
Dnes jsem měla velice příjemné pacienty, všobecně. Na závěr dne, přišel pán, kterému je 84 let a stará se o svého 52 letého syna. Celý jeho život, protože má Downův syndrom. Jsou neskutečně sehraná dvojka, úplně je vidět, že přes to vše, jsou spolu hrozně šťastní. Syn je hrozně šikovný, je vidět, že se mu věnuje, všechno zvládá sám. Bavily jsme se potom dlouho s kolegyní, co vše mi potřebujeme, aby jsme byli spokojení a jim úplně stačí, že můžou být spolu.
Renusatko ono občas to nastavené zrcadlo je potřeba.
Včera jsem měla úplně boží rozlučkovou večeři ![]()
Ještě že mám dneska prezentaci, jinak bych teď ležela někde po stolem ![]()
Uaaa, vůbec se mi nechce domů!
Včerejší odpolední výlet (bez dětí
)

JankaM Krásne fotky ! ![]()
Maliny na Vysocine koncem rijna a jsou porad dobre![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my