Mulen Ty jo, ale tohle by byla fakt hodně pakárna, kdybys to chtěla rozložit na prvočísla. :-) Jsou to nanoblock, jestli je znáš, je to fakt dost titěrný.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie jj, znam, kupodivu jeste zadne doma nemame. Ja bych to rozebírat nechtela!
Garfie Zdravím! Ať ji to jde od ruky!
brrr
Dost dobrý! Dcera teď staví tohle, taky vánoční dárek! :-) Dílků to má teda jen 3828, ale zato miniaturních.
My byli chudý, žádný lego jsme neměli! Ale tohle bylo lepší - rozkládací i s nábytkem uvnitř!
S tím jsme si vyhráli dost... To byste měli mít, abyste byli styloví, co já s tim v Praze! ![]()

barbucha Wau, tak to je boží!!! Ale nikdy jsem tady nic podobného neviděla, možná v muzeu hraček!
To ještě jednou dobře zpeněžíš, přivezl vám to táta? Z kterýho je to roku?
barbucha Ale to je úžasný, s tím bych si hrála i teď ![]()
barbucha tyjo, tak to je boží!! K tomu bych vůbec děcka nepustila a hrála bych si s tím sama :))
barbucha to je nádhera! S tým by som sa hrala ešte aj teraz ![]()
barbucha to je nádherná hračka.
Já nevim kde jsme k tomu přišli... otec byl v Japonsku až na Expo 70, a já mám pocit že jsme to měli už dřív
a jak je to starý, to netuším vůbec. Třeba fakt starožitnost - ležej mi doma statisíce ladem? ![]()
No pro mě je to už spíš takovej lapač prachu, a haranti dneska už jdou asi víc po legu... ale pěkný to je. A mají to vymakaný do detailů - v tý kadibudce (poslední fotka) je fakt záchod
dveře se posouvaj... prostě jako živý!
barbucha no bozi
barbucha Ty jo, tak to je fakt dobré. Kdybys to chtěla vyhodit, klidně se toho harampádí ujmu ![]()
barbucha kam se na to hrabě Lego, to má každej
, toho se nezbavuj!
No vyhazovat to nebudu
Akorát nejvíc si s tim vyhraju, když to chci (jednou za uherskej rok) utřít od prachu ![]()
barbucha Ten je krásnej!!! Mívala jsem zašívárnu u babičky na půdě- s i proutěným křesílkem... tam bylo pokladů!!! Bývala tam zmenšenina funkčního parního stroje, byl úžasný... ale ztratil se někam ke strýcovi domů.
Dneska jsem měla po dlouhý době den jak korálek, Praze- nechala jsem se konečně ostříhat (to je pro mě vždycky kromě úlevy skoro očistný), dali jsme si s mužem oběd, kávu, procházku, koupila jsem si plnou tašku knih a užila si naprosto fantastický sraz od gymplu. Cítila jsem se nesmírně uvolněně a jen moc doufám, že mi to nějaký čas vydrží.
Nejen dneska mám radost z poslouchání hudby. Od podzimu, co jsem si koupila nový sluchátka, poslouchám všechno možný i v době, kdy nemůžu mít zapnutý rádio. Proskousávám se různými tematickými pořady na BBC, zkoušela jsem vytipovaný playlist na Spotify (Dušan Neuwerth), ačkoliv tam nejsem moc často a hrozně mě to všechno těší..
Udělal mi radost veliký přeplatek za vodu! Jako chápu, že to jsou moje peníze, který jsem tam předtím poslala, ale teď jsem je dostala zpátky a můžu je projíst a propít v kafi
a snížit si zálohy.
A samozřejmě SNÍH!!!
Aranel Zálohy nech vysoké, za rok bude další večírek! ![]()
Syn má dneska 16 let
. Ale jinak je to spíš na
,jak to letí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my