Mulen Jůů, sweet sixteen!
Všechno nejlepší!!!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Garfie vyřídím!![]()
Mulen gratulujeme!!!!
Mulen Gratuluju!
Mulen Gratulace, užijte si oslavu.
U nás 16 a druhý za chvíli 21, to už je tuším dospělý ve všech státech. Teď sem ptal jeden doktor, jak dlouho tam chodím, říkám, že od těhotenství, tak 22 let. Totálně jsme se vyděsili, jak to valí.
Renusatko Díky. No hrozněto letí! Ty jo, 21 let, zatím si to neumím ani představit. Mám ještě 8letou dcetu, tak to mě před tím časem trochu zachraňuje :)
Šimon Pánek dostal Řád čestné legie.
Ginevra Wow ![]()
Mě dnes potěšila procházka
rozarka No mně taky. Úplně boží! Mně stačí normálně 20minut u vody, a jsem jak znovuzrozená. Já jsem byla v minulém životě mořská panna:-D a nebo kapr.

Karja nebo vodník :)
Karja já vodu taky, jsem schopná donekonečna koukat na proudění potoka nebo vlny v moři.
rozarka A presne proto bydlím 40 minut od nejbližšího bazénu, že jo:-D:-D. Ty vado! Jsme si kdysi v Praze hledali být, abychom to měli blízko do bazenu, se musím smát.
Ty jo, mám radost, měli jsme marieu víkend a to jsme byli vlastně pořád doma, ale děti byly nadšené, stavěly sněhuláky, byly na návštěvě u sestřenice, bobovat. Jako asi fakt ten sníh nějak zlepšuje náladu, jak se to zalije do bíla, najednou je víc světla!
rozarka No mně taky. Úplně boží! Mně stačí normálně 20minut u vody, a jsem jak znovuzrozená. Já jsem byla v minulém životě mořská panna:-D a nebo kapr.
A ulovil tě rybář!
Sweet Potato Jenže on na ryby nechodil, to až po seznámení se mnou:-D. Vzal ho jednou švagr, ségra do dneška na to vzpomíná, jak viděla to štěstí u těch prvních nahozu, tak věděla, že je chycenej:-D. Ale je to dobrý ty ryby, jako von ani neutratí za tu vybavu, obcas něco domu přinese, občas teda nevíš jestli přijde živej protože jde třeba ve vichřici do lesa, ale ve větru berou...no comment. To jsou tyhlety městský typy, co cuchnou k vesnici a přírodě až v pozdnim věku, nemaj základní instinkty a znalosti!
Karja Takže tys ulovila dušičku! Je to jasné, jsi vodnice.
Sweet Potato Ale jako, mně se ty ryby začínají taky líbit normálně:-D. Kdybych měla asi nějaké fyzicky náročné zaměstnání, že už ses jako zhuntovana na nějakej aktivní koníček, sport, tak na ně chodím taky, já když jdu kolem a ti chlapi si tam tak sedej a cumej do tý vody, ještě třeba s kamarádem, teď ty jdeš že jo, že se jen tak tak urves z ty domácnosti, premejslis, v kolik se vrátit abys stihla dovarit oběd, teď ještě ti třeba od toho rybářského místa zavane vůně ty kávy, tak ja si kolikrát říkám, že chci bejt chlap v příštím zivote a říkám si, co asi tak dělaj jejich ženy doma v tu sobotu ráno. No a někdy když mám fakt pifku, že si s sebou z domu něco nesu v hlave, tak si i říkám něco jako ,,hajzlove,,:-D:-D. Jako mě je radost potkat na vycházce:-D. Jen nevím, co bych dělala, kdybych nějakou tu rybu fakt chytla, to bych asi nedala.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my