pecka přeji už jen dobré zprávy
a děkuji
pecka přeji už jen dobré zprávy
a děkuji
letolet drze celo lepsi nez popluzni dvur! Jsi odvazna, gratuluju ![]()
moora k drzému čelu to mělo dnes daleko, ale úspěch to přineslo. Děkuji
letolet nevim, proc by mela byt drzost chtit za svou praci odpovidajici plat. Dobre jsi udelala.
letolet nevim, proc by mela byt drzost chtit za svou praci odpovidajici plat. Dobre jsi udelala.
souhlasím, člověk by si měl být vědom své ceny.
letolet s drzym celem to byl vtip, nebylo to mysleno nijak pejorativne. Proste, zes sebrala odvahu. A vyplatilo se ![]()
moora
však já mám snad větší radost z té odvahy než z těch peněz
letolet to je vazne pěkná zprava do začátku roku, ze ses odvazila a ze to tak hezky vyšlo ![]()
letolet si super, ja by som odvahu nenabrala, este ze mam tabulkovy plat.
Naši mladí hokejisti. Komu se líbí hokej, tak musel bejt jak u vytržení.
stes souhlasím, doma u TV jsme se synem (11 let) skálali radostí jestě o půl dvanácté, jak dnes funguje ve škole si radši ani nepředstavuji
ale moc jsem to našim "mlaďochům" přála
dupali A finále bude až od 0:30.
Sweet Potato @stes od rána přemýšlím, jestli se na ty hodiny spánku obětovat :-)
Amy_Mee já si schrupnu před, většinou se jako nespavec kolem 1 budím, takže to akorát vyjde
stes no tak nějak o tom taky přemýšlím ... + homeoffice zítra
včera to bylo fantastické ![]()
Lenka22 ČT sport (jsem musela gogolit, u nás to doma vždycky někdo nějak zapne :-))
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.