pecka ach ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Mne urobilo radosť, že mame zrušený termín na dentalnu hygienu
(Sa tam nikomu nechce ísť.)
pecka dobrá správa, teším sa s vami ![]()
Mulen Pinot Noir continuity moora letfenixa Janulik03 ![]()
Zuzuli ďakujem za vysvetlenie. Maminu posielali po operácii na CT, sono. Potom som zháňala MR, keďže sa im niečo nezdalo. Toto konkrétne MR robia len na určitých pracoviskách a všade čakacia doba veľmi dlhá, tak som obvolala pol SR a podarilo sa mi vybaviť termín do týždňa na mieste, kde to ani oficiálne nerobia (asi som znela veľmi zúfalo). S výsledkami bola mamina opäť u onkologičky a u onkochirurga, ktorý sa jej pýtal, či už chodí na ožarovanie. Človek potom zneistie. Včera zase sono a zatiaľ teda ok. Ešte teda vyšetrenie kostí, ktoré verím, bude v poriadku. Keďže minulý rok mala u jej sestry rakovina prsníka extrémne rýchly priebeh, septembrový výsledok s nami všetkými riadne zatriasol. Vďačná som pani, ktorá ležala s maminou v nemocnici, lebo aj vďaka nej sa naladila pozitívne a verila (a stále verí), že rakovinu porazí a bude si užívať život ešte dlho :)
/koniec elaborátu
/
pecka moc držím palce ![]()
pecka ať to jde pořád k lepšímu![]()
pecka bude to dobré, kamarádka měla stejný problém, následně jen hormonální léčbu a je už přes 10 let v pořádku.
bram euridike viktorka_od splavu Kokoska ďakujem Vám všetkým za podporu ![]()
letfenixa šla bych klidně místo tebe :-) (já mám termín až v dubnu)
že jsem se hecla a šla si zažádat o zvýšení platu. A dostala jsem víc, než jsem chtěla :)
pecka raduju se s tebou ![]()
letolet gratuluji! To je dobrý vstup do začátku roku.
continuity děkuji, je mi teď tak nejak lehčeji. Vůbec mě nenapadlo, že to půjde tak hladce.
letolet gratuluju. Jsi dobrá!
Evaeva děkuji. Ale přiznávám, že půl dne jsem se nervovala, četla na netu x zaručeně dobrých (pro mě však nepouzitelných) rad, jak na to a pro jistotu sepsala životopis :)
Ešte raz všetkým ďakujem ![]()
letolet blahoželám, si skvelá ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my