Pavlena Krása! Kde?
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Pavlena Nádhera! Kdepak?
Výstavou Stanislava Kolíbala nás provedl pan profesor Kolíbal osobně, úplně náhodou jsme se přichomýtli a zajímavě si popovídali. Tyjo, je mu 98! ![]()
andulka01 Wau, to musel být zážitek! ![]()

Šumava - vrchol Můstku, na běžkách. To mi udělalo radost.
Archivářka zajímavá a krásná fotka. Až z ní mrazí.
Archivářka tak to je povedená fotka.
andulka01 Isca Rokytno u Noveho Mesta. Jen kousek okolo, moje fyzicka je zalostna. Ale endorfiny byly, ukol splnen..!
jsem jela kolem!
ale autem
nestihacka, chjo
Archivářka Krása. Mrazivá.
viktorka_od splavu Mno já si to pro velký úspěch zopakovala i v neděli, tentokráte i s mým drahým a krása ještě větší.. (mělas zamávat..!
)
Archivářka wow tedy...!![]()
Naštěstí bylo v sobotu jen kolem nuly. Dneska bych tam být nechtěla. Vrchol Šipčáku (což je pro neznalé hned vedle přes údolí) má ještě teď podle kamer -7°C.
Archivářka to je nádhera
To je krása. Vážně se musím naučit na běžkách.
dzizisketa rozhodně doporučuju. My jsme teda tým "draci" (turistické běžky se šupinama) a spíš krajinou jen tak kráčíme. Ale je to krása.
A zrovna hřeben Prenet - Můstek - Pancíř je dobrý i na skialpy - než se tam člověk vydrápe...
Mám ze soboty zážitek: Paní cca 70 let si chtěla ještě jednou v životě zaběžkovat, ale zjistila v lese na kopečku, že se už bojí. Chtěla z trati odejít pěšky, ale zaseklo se jí vázání a její doprovod ji nebyl schopen z těch běžek vyzout. Dva lidi z naší party to dokázali a paní se dost ulevilo, že se může vrátit po svých. Takže běžkování raději neodkládat do úplného důchodu.
Archivářka
babička běžkovala až do 75. Pak upadla, když šla večer do auta pro zapomenuté řízky, a rameno se jí už nikdy nedalo do kupy. Takže běžkovat klidně, ale po setmění neopouštět chatu ![]()
dzizisketa Jo, já se díky těm běžkám se šupinama rozběžkovala až v 25. Jenže sambo běžkoval jako malej,mladej, pak si dal x let pauzu a se mnou si tak rozbil hubu, že řekl, že na ty pekelný dřeva už nikdy nevleze a nechápe, jak to může být sport pro důchodce:-D
Karja
u nás je to úplně stejný. Já čekám, až dorostou děti, ceny skipasu přesvědčí i mého muže k běžkám![]()
Evaeva Jo, to asi jo, nebo děti dorostou a pojedete do Alp, tam ten poměr ceny a výkonu skippasu není tolik k pláči:-).
Archivářka ja takhle porad odkladam sjezdovky, je mi skoro 40 a jeste jsem se neodhodlala. Jakoby mi to neprijde nutny, nezijem na horach. No ale ted jsme v Alpach a musi to byt nadhera, ale hrozne se bojim, nemam ani zaklady. Chtela jsem se tu aspon zapsat do lyzarske skoly s detma, ale muz lehnul s virozou a deti uplne nespolupracuji, to s nimi nedam. No tak asi az v tom duchodu![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my