Tabea ja jsem sportovne zanedbana, ale dost toho lituju. Treba na kole jsem taky nejezdila, to az ted s detmi jsem se odhodlala. Ale ty lyze mi prijdou takovy nedostupny, je to vsechno daleko, je to drahy, snih skoro neni, v Cechach mi to prijde uplne nevyuzitelna dovednost. A do Alp bych v zime nejela, nemit muze nadsence a deti, co by se mohly naucit. Jsem se chtela ucit kdyztak s detma, ale syn na to byl nejdriv malej, pak byl kovid a meli jsme mimino, a ted je na to malej zas ten malej, a velkej breci, ze nechce.... lekce za 80 e uz mu jedna propadla, to si pak rikas, k cemu to je dobry. Muz je nadsenec a troelivy "trener" ale pokazdy (ehm konaly se dva pokusy) nejak ochori a my akorat tak tahame sanky za chalupou, nebo nekde hledam narychlo skolicku. A to jsou ty chvile, kdy me mrzi, ze neumim a ze s nima nemuzu podnikat neco vic alpskyho:) Hrozne obdivuju tady @rasaNori, co vsechno umi a muze deti priucit. Ja teda koupila par lekci aspon tomu triletymu. Toho to bavi hrozne, vydrzel pres hodinu dlouhou lekci s jezdil by doted. Ovsem fyzicky na to jeste nema, neukociruje ty boty a lyze ani do pluhu. Instruktor rikal, ze je na to jeste slaby. To jen k te diskuzi, co tu probehla o dvouletych detech na lyzich. Je to hodne individualni. Tomu nasemu se so strasne libi, ale letos se jeste nenauci.