Karja no to jo, a běžky tam jsou naopak celkem o ničem
Ale já to považuju za základ, tyhle dovednosti. Staršího by to, myslím, i bavilo, on je takový turistický typ.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Evaeva No, já to tak v pubertě vubec nebrala na lyžáku jako základ:-D. Ted když vidím toho sněhu, že třeba i tři týdny se u nás na vysočině zdrží, tak už tuplem ne:-D
Karja chápu. My na běžky chodily od mala, pak jsem se trochu vzbouřila v pubertě a už úplně nenaskočila. Naopak na lyžáku jsme neběžkovali. Teď jsou pro mě zimní sporty jediné, co ten hnus dělá příjemnější![]()
Evaeva Jj, na horách se sluníčkem je hned příjemněji;-)
Gatita naše lyže v Alpách jsem tu už popisovala, u nás je zase problém že jezdit bychom chtěli oba, ale máme ty děti, no:D tak aspoň děláme vše pro to, aby se to co nejrychleji naučily taky:D
První letošní vlastní tulipány.

Victoria Jako fakt? Ty jsou krásné!
brrr Ano. Na podzim zasázené do přepravky, začátkem roku přendané do nevytápěného skleníku a asi před dvěma týdny do vytápěného. Je to kultivar Verona, rychlím ho takhle každý rok a jde to dobře.

Victoria To je nádhera, jak to děláš? Máš nějaký skleník? Absolutní krása!
Victoria jsou nádherné!
Karja Děkuju, je to moje vášeň, kytky obecně a tulipány obzvlášť. Myslím, že ta kytka je fakt boží dílo:-) Na podzim se zasází, nic to nechce a na jaře vykvete v mnoha barvách, tvarech... ano, skleník mám, popis výše
Gatita já měla výčitky, že děti lyžovat neučím, i když máme Alpy za humny. Jenže už jsem spoustu let nejela (dřív snb) a mám strach. Manžel na lyžích nestal nikdy v životě. Povzbudila mě kolegyně, jejíž celá rodina lyžuje (děti kolem 25 let), že za chvíli je lyžování stejně passé. Nebude sníh a ceny za permice pro celou rodinu už jsou na hraně. Tak to asi nechám a nebudu se stresovat. ![]()
Victoria Nádherná barva!
Victoria Nádhera!
Victoria prekrásne!
U nás lyžuje na sjezdovkách jen nejmladší dcera, kvůli které jsem si lehce před 40 koupila carvingy a oprášila znalosti z lyžařských škol v dětství. Teď je mi skoro 51. Lyžuju ráda, svým tempem, a asi se už nikdy neodvážím do Alp, i když by se mi to určitě líbilo... Jsem věrná šumavskému Špičáku. Znám to tam, kochám se výhledem. Párkrát za sezónu si tam vyčistím hlavu. Muž je na tom naštěstí podobně.
rasaNori ceny jsou srovnatelné s Čechy, podle mě. Mě nejvíc odrazuje ta delší cesta, ale docela jsem jet chtěla. No muž to víceméně odpískal, hlavně proto že mladší na ty lyže zatím fakt nemá a není reálné, aby jeden člověk zvládl obě děti na lyžích.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my