Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Online Tabea
8032 příspěvků moje polička 06. února 2023 21:40
Reakce na rasaNori:

Evaeva Tabea my byli teď v lednu v Bormiu, hotel přímo  na svahu, z lyzarny rovnou na sjezdovku, polopenze, 5 dní a 6 noci plus skipass na 6 dní a celé nás to vyšlo na 35?

​netuším. Lidi odsud zůstávají v Německu, max jedou do Rakouska. Dva kolegové mi nezávisle na sobě povídali o drahý zábavě (skipass 80€/den  )

Online Karja
44451 příspěvků moje polička 06. února 2023 21:45

999 Seš dobrá! Ale vlastně moje kamarádka se taky učila lyžovat někdy po 40.  Šla do lyžařské školy, že chce soukromého instruktora a vybavení, takže ji tam obouvali, všechno nanosili k nohám a na svah ji dalk nějakou holku a ona ne, že se omlouvá, ale že by radši a jejími slovy ,,nějakýho šikovnýho klučíka,,. Tuto historku nám říkala několikrát, a neomrzela se mi. 

dzizisketa No ty bláho! Seš hustá! Nejvíc ale oceňuji tvoji, jak to napsat, sebekazen? Že se k tomu dokopes doma a prostě na sobě pracuješ. To je obdivuhodné. Já jsem byla na joze dneska a jako nešlo mi ani nějaké vlnící cvičení a to asi dost, protože i instruktorka se tak jako pousmívala!

Offline Kokoska
34646 příspěvků moje polička 06. února 2023 22:41

Evaeva na cervenou sjezdovku, teda na lyzich, me nahnal muz hned ten prvni rok, co jsme do Rakouska jeli, po pruprave na cvicne louce na Cerne hore. Na nohach me udrzela hlavne predstava, jak ho beru lyzakem po hlave a pak ho v lese zerou lisky.

Stejne nevim, jak to znacej. Jedu si po modre, pohoda, a najednou hrana a krpal dolu jak blazen a uniku neni.

Online Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 06. února 2023 22:49
Reakce na Victoria:

První letošní vlastní tulipány.

​To je nádhera!

Offline Catherinne
10783 příspěvků moje polička 06. února 2023 22:52

Victoria tulipány miluju, takže se tady rozplývám  

Offline dzizisketa
8916 příspěvků moje polička 06. února 2023 23:56

Lilly_Ku 

No mně taky trvalo, než jsem se k ní odhodlala a pak než jsem ji ovládla! Tak mám radost, že teď to šlo rychleji.

Karja 

Já chodím v pondělí navečer na kurz power jógy, doma se mi povede něco procvičit jednou, maximálně dvakrát týdně. Jednou týdně chodím ještě běhat se psem. Ovšem mám krátké ruce, jako fakt krátké, takže některé pozice neumím udělat kvůli tomu, a taky nejsem moc ohebná, spíš mi jdou ty silové pozice. A nerada na tom kurzu dělám rovnovážné pozice vestoje, vadí mi, jak lektorka pořád něco mluví, nemůžu se pak pořádně soustředit a kácím se.

Online Evaeva
příspěvků moje polička 07. února 2023 01:10

dzizisketa maximálně dvakrát týdně:)... jseš dobrá, já mám taky malou sebekázeň.

Online rasaNori
8823 příspěvků moje polička 07. února 2023 07:14

Malenge hotel Vallechiara, Ciuk nad Bormiem. Ubytování standart, a skvěle večeře. Kdyztak si žádejte pokoje ve 2 patře, ty jsou po rekonstrukci. Ve sklepě je herna, sauna a na terase vířivka:)

Offline Archivářka
příspěvků moje polička 07. února 2023 07:16

Díky všem za lyžovací historky. Lyžování na všech druzích prken je prostě super.

A já jednou ty Alpy dám, ale jak praví klasik: Běda vám, jestli mi to nepude!

PS: Špičák v sobotu to jistí.

Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 07. února 2023 07:28

Moc děkuji všem za pochvalu tulipánů, je to radost:-)

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 07. února 2023 07:38

Kokoska lyzakem po hlave.. Jak ti rozumim..! Ja jezdim hlavne s dcerou a ona chudak na me vzdycky ceka a uplne vidim tu obavu v ocich, zda se ji maminka vynori v celku.  Ale zase ten pozdni zacatek lyzovani ma vyhodu, ze se kazdou sezonu zlepsuju a to o dost, to je motivacni..

Offline Kokoska
34646 příspěvků moje polička 07. února 2023 07:47

Pavlena my jsme to pak delali tak, ze jsme zustali treba odpoledne na jedne sjezdovce (jinak se da prejizdet kilometry mezi nimi) a muz to sjel 2x, zatimco ja jednou. Nemela jsem stres, ze na me nekde ceka, a on si aspon lip zajezdil.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 07. února 2023 07:53

Kokoska no coz o to, ja bych dceru nechala jezdit samotnou, ale ona se o me fakt boji..! Ale je pravda, ze ted uz je ve fazi pubertalni lenosti a radej bude v klidku jezdit snadny svah, nez by mela vyzvu...

Offline Kokoska
34646 příspěvků moje polička 07. února 2023 08:45

Pavlena tak vzdycky tam byli lidi, kteri by me sebrali A manzel na mobilu, behem par minut by byl u me. Je hezky, ze ma dcera o tebe starost.

Online Pinot Noir
29766 příspěvků moje polička 07. února 2023 08:50

Victoria nádhera!

Lyžování považuju za nejvíc zbytečnou aktivitu ničící přírodu, takže diskuzi přeskakuju, a málem bych ty krásné tulipány přehlédla!

Online Karja
44451 příspěvků moje polička 07. února 2023 08:55

dzizisketa No i tak je to obdivuhodné! Hlavně já neumím jako nic, včera se mi trochu pousmívala i lektorka já byla úplně ztuhlá, vsechni jsem si dělala tak krkolomně:-D

Offline Victoria
1414 příspěvků moje polička 07. února 2023 09:08

Pinot Noir Díky! No lyžování... musím se přiznat k těžké alergii na rozhovory na téma tak časté v českém prostředí - naše dítko má teprve pět let a už sjelo duhovou sjezdovku někde v Hobitíně... jakoby to mělo blízko k nějaké národní diagnoze, to machrování ohledně lyžování. Ale zase věřím, že jsou opravdoví milovníci lyžování. A souhlasím s tím, že v dnešní klimatické situaci to je prostě špatně. 

Offline Malenge
4834 příspěvků moje polička 07. února 2023 09:32

rasaNori diky!

Offline carries
1143 příspěvků moje polička 07. února 2023 16:00

Kokoska my s mužom lyžujeme podobne. Ja som opatrný a nie moc skúsený lyžiar, úple mi stačí modrá alebo nejaká ľahšia červená zjazdovka. On si jazdí svoje a stretneme sa na obed alebo na drink. Minulý rok sme boli na týždeň v Andorre a bolo to fakt super. Zjazdovky skvele prepojené, veľmi dobre som si zalyžovala. 
Ja som tiež inak začala lyžovať neskôr. Akože zúčastnila som sa lyžiarskeho v siedmej triede na základnej škole a myslela si, že je to ako bicyklovanie, že sa to nezabudne... no tak prvá lyžovačka s mužom bola asi taká, že sme sa vyviezli lanovkou hore a ja som chytila panický záchvat, že neviem čo mám robiť. Trvalo mu asi 2 hodiny kým ma dostal dole On to potom sám zišiel asi za 20 minút

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 07. února 2023 16:08

Pinot Noir Victoria děkuji, děkuji, mám stejný pohled na věc, akorát tyhle diskuze mě vždy zvyklaji, jestli děti o něco neochuzuji. Já už bych tam leda seděla na terase. Ale pak si uvědomím, že do školy na lyžích jezdit nepotřebují, takže to není činnost, kterou by umět musely. A pokud bude sníh, až vyrostou, tak se naučí pak.