Garfie to je pravda, horsie sa organizuje
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Spala som 12!!!!! Hodin ![]()
Ja pravda ze v posteli so mnou bola aj malá aasi je to aj dôvod ![]()
Janulik03 to by mohl být nenávykový lék
. Tak pravidelně užívat![]()
Janulik03 paráda! Asi malou potřebuješ u sebe v posteli častěji. ![]()
Janulik03 Gratuluju!
Janulik03No teda, 12 hodin spánku, to opravdu závidím. Já když spím 5 hodin, říkám si, že jsem ale spala dlouho.
Janulik03 Ty jo,! To jsi usnula hned pri uspávání ani jsi nechtěla usnout a vzbudila ses až ráno?
Karja presne tak, isli sme si povedať rozprávku a ani neviem, ci som ju dopovedala
Lenka22 no ja spavam malo, a raz za cas asi je to treba
Sweet Potato diik ![]()
Teraz uz len relax 
Janulik03 Tak to seš fakt dobrá, mně se tohle nikdy nestalo, já třeba usnu, i klidně v 9, což není tak brzký čas, ale bohužel do hodiny jsem vzhůru, nikdy se mi nepovedlo spát až do rána. Asi musím mít to předspánkovou rutinu:-D
Karja no to ja som tym prekvapila aj dole muža, ze ma čakali do 22, potom pochopili ze nepridem
a rano som bola sama v soku
Janulik03 Určitě je to potřeba, moc ti to přeju při tom tvým vstávání ve dnech práce!
Janulik03 12 hodin spánku, jsi dobrá! A asi si to opravdu potřebovala. Já teda taky spím třeba 10-12 hodin, nejlepší relax.
dzizisketa v Jindřichově Hradci jsem dvacet let bydlela, jedete ke Dřevu? Tam je krásně, jezdili jsme tam na víkendové flámy. A taky na Horní a Dolní Žišpašský, k Blatu... a všude možně. Jo, tam je krásně. Ale pak mi tam pobyt zhořkl a teď už bydlím jinde. Ale často tam jezdím k dceři, už jsem se vzpamatovala a už je mi tam zas fajn.
Janulik03 to je krasny, jak na tebe mala ma uklidnujici vliv! A tech 12 hodin ti preju, ja mam posledni dobou trochu problem se spanim a je to znat na energii pres den.
Mám radost z nového sněhu!! Dneska dopoledne bylo nejkrásnější počasí za celou sezónu, konečně to vysněné mrazivé slunce na prašanu ![]()
Chvilku jsem si teď povídala s OpenAI a jsem dost nadšená.
Zrevidovat se to musí, ale mám za deset minut dvě stránky textu, které bych jinak smolila tak dvě hodiny.
continuity tebe to těší, mě děsí. Teda jsem smířená, ze se s AI v práci budu muset nějak srovnat, ale že bych se na to těšila... leda by mi to konečně přineslo ten čtyřdenní pracovní týden.
Makara fakt si to zkus, je to bomba. Dělá, co jí řekneš, přepíše to klidne 6x a neodmlouvá. Takového asistenta jsem vždy chtěla. ![]()
moora jj, aktuálně potřebuji sepsat nějaké omáčky do výberového řízení. Když ji na začátku dám nějaké podklady a trochu ji navedu, tak se to dá v třetí, čtvrté iteraci vcelku použít. A má hezkou angličtinu.
A to je teprve začátek. Google už mám za ta léta, co jsme spolu vcelku vychovaného. predstava, že toto si jednou bude pamatovat naše společné interakce a naučí se, co potřebuji a bude mi k ruce... No nezní to vůbec špatně. ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my