Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Torrah
3285 příspěvků moje polička 10. března 2023 18:13

Catherinne gratulace veliká, jsi skvělá!

Offline Torrah
3285 příspěvků moje polička 10. března 2023 18:18

Vrátila jsem se z psychicky náročného týdnu, který jsem strávila u dcery. Měla nějaké břišní potíže, takže proběhlo kolečko gynekologie, interna atd. včetně onkomarkerů. Její přítel samozřejmě jak naschvál téměř celotýdenní služební cesta. Nechtěla jsem ji v tom nechat samotnou, tak jsem doma všeho nechala a jela. Má dvě malé holčičky, takže jak pro ni, tak pro mě stres jak blázen. Naštěstí všechna vyšetření těch závažných orgánů víceméně v normálu, zdá se, že se sešla prasklá cysta spolu se zánětem svalu a asi taky začínající žaludeční vředy (to ještě nepotvrzeno). V každém případě nic, co by nešlo léčit. Ten kámen, který mi spadl ze srdce, musel být slyšet až v Alpách.

Ani netušíte, jak černé obrazy mi moje představivost malovala... A její taky samozřejmě.  A jak se nám oběma ulevilo. Uf. Zdraví nad zlato, fakt že jo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 10. března 2023 18:24

Torrah panebože! Hlavně že se nenašlo nic vážného. Je dobře, že si byla s ní.

Offline Torrah
3285 příspěvků moje polička 10. března 2023 18:25

Evaeva jojo, je to tak. A jsem ráda, že jsem tam jela, i když říkala, že to zvládne. Zvládla by to, ale takhle to bylo pro ni lepší, nebyla na to sama. Teda tohle fakt nikomu nepřeju, takovéhle věci.

Online continuity
42702 příspěvků moje polička 10. března 2023 19:50

Torrah uff, alespoň nějaké dobré zprávy dnes. Na vředy jsou dnes už dobre leky, to není vůbec problém. Hlavně, že to není nic horšího.

Offline Torrah
3285 příspěvků moje polička 10. března 2023 20:11

continuity přesně tak, díky

Online continuity
42702 příspěvků moje polička 10. března 2023 20:26

Torrah no píšu ti to radši, máma se strašně lekla, když jsem jí to řekla, babička na prasklý vřed málem umřela a neměla snad půlku žaludku. Když se na to přijde včas, dnes to už tak fatální rozhodně nebývá. 

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 10. března 2023 23:57

Torrah Uff, no potěš! Je super, že jsi za ní jela, je bezva mít v takové chvíli duševní podporu!

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 11. března 2023 01:00

A mě potešilo, že jsem kvůli bolavým zádům mohla zůstat týden doma a nic nedělat :-) a dokončit tak svůj vánoční dárek! A děkuji dobrodinci, který dal nevím kam  odkaz na malování obrazů podle čísel....

Offline Isca
4889 příspěvků moje polička 11. března 2023 15:42

Hledala jsem olej do šicího stroje, a našla měsíc postrádanou powerbanku. Matouš 7:7

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 11. března 2023 15:57

Garfie Z dálky to vypadá jak gobelín.

Offline GChK
299 příspěvků moje polička 11. března 2023 17:41
Reakce na rasaNori:

Sweet Potato batoh už je na cestě na Ruzyni, nicméně jak teď sedím ve vlaku do Prahy a vim co to váží, tak návrh muže že bych ho mohla vyzvednout se nesetkal úplně s pochopením:D i kdybych jim měla říct ať to z Ruzyně pošlou na mosnov:D ještě mám pro milé british airlines rozepsany takový trosku zubaty email zahrnujici pozadavek na 2 refundaci za zpozdeni...

​Dočítám se spožděním - jak jsi uspěla?

Nám, když jsme před 5 lety letěli z New Yorku a kvůli sněhové bouři zpozdili let, dali refundaci + diety. Na Heathrow tenkrát napadl centimetr sněhu, letiště zkolabovalo a místo tříhodinového přestupu jsme strávili v Londýně 24 hodin. A nakonec nám proplatili letenky Londýn-Praha a ubytování a jídlo (včetně piva..)

Offline rasaNori
8823 příspěvků moje polička 11. března 2023 18:43

GChK batoh byl v sobotu doma, pry mel chlapik plnou dodavku. Davam jim do utery cas na odpoved, pak uvidim:) jj nam platili hotel, jidlo v LA i na Heathrow, transfer z a do hotelu a novy letenky...ze se jim to vyplati, fakt.

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 12. března 2023 08:34

Sweet Potato To by mě nenapadlo, ale máš pravdu! :-) Byla to mimochodem strašná piplačka, ale fakt mě to bavilo, taková meditační činnost.

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 12. března 2023 20:48

Ja mela dnes naprosty marieu den..! Jsme s dcerou na horach, po dvou dnech deste nasnezilo a vysvitlo slunko. Prijeli kamaradi, takze dopoledne sjezdovky (rtenka included! Karja !!) a po obede jsem dceru nechala s nimi a vyjela si lanovkou na hreben a po bezkach na Klinovku. Zimni pohadka, cestou jsem potkala celkem 3 lidi a na Klinovce pak ty jejich legendarni bernardyny i stado skotu skotskeho (), endorfiny level milion, celou cestu mi jelo hlavou: do*dele, do*dele, tu je tak krasne..!!! 
U vecere s dcerou uplne mrtvy ale nadseny jsme si povidaly zazitky, ona zas jezdila cernou a blbly s kamoskou a pak jeji malou a do place ulyzovanou sestricku svezly modrou sjezdovkou na zadech.  Ted tu obe lezime jak placky, ale strasne spokojeny. 

Online Karja
44443 příspěvků moje polička 12. března 2023 20:50

Pavlena To zní celé moc krásne! Doufám, že sis tu rtěnku dala i na běžky, pro ty bernardýn;-)

Offline Renusatko
11684 příspěvků moje polička 12. března 2023 21:07

Pavlena . Krásný den. Zůstáváte dýl?

Offline Pavlena
6908 příspěvků moje polička 12. března 2023 21:59

Karja rtenka musi byt za kazde situace, na bernardyny a skot nejvic..!

Renusatko uz jsme odkroutily skoro 3 tydny a dcera tu jeste s kamosi zustane do soboty, dojede ji tata. Cimz vydelam jeste 3 dny sama doma v Brne.

Offline Garfie
28428 příspěvků moje polička 13. března 2023 06:05

Pavlena  Je mi blaze jen to čtu...a ty tři dny k tomu!!!

Offline Mulen
4986 příspěvků moje polička 13. března 2023 06:40

Pavlena to zni fakt super. Tri tydny na horach, berardyni i tri dny sama doma!

Ja jedu s dcerou  za mesic do lazni, a bojim se tesit