Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline tzaziki
1150 příspěvků moje polička 24. března 2023 15:09

JankaM Jo a teď jsem si objednala Shein, jsou slušně zpracované, materiál příjemný. Já se v nich necítím, jsou mi hodně volné v hrudníku, velikost L, stačilo by mi M. Tak jen pro inspiraci, jestli ti nevadí objednávat z Číny.

Online Karja
44442 příspěvků moje polička 24. března 2023 15:10

tzaziki Ty jo, ty jsou hezké všechny, obzvlášť ty modré. 

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 24. března 2023 15:48

tzaziki tie cierne sa mi páčia veľmi 

Offline Janulik03
20154 příspěvků moje polička 24. března 2023 15:49

tzaziki a tie modre su super. Ta farba ti svedčí 

Offline Lamicka
14161 příspěvků moje polička 24. března 2023 15:59

tzaziki pekny vsechny

JankaM v Benettonu? Maji pekne saty. Mne tam sedi maloktere, jak jsem mala, ale obcas objevim. 

Offline tina
6288 příspěvků moje polička 24. března 2023 16:15

tzaziki modrý jsou moc krásný

Offline continuity
42700 příspěvků moje polička 24. března 2023 19:31

Konečně jsem se na waiting listu dostala k AI v bingu.

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 24. března 2023 19:34

continuity Já ti vůbec nerozumím.

Offline continuity
42700 příspěvků moje polička 24. března 2023 19:42

Sweet Potato jak je ta ChatGPT, tak Microsoft to zaintegroval do svého vyhledávače ( to je ten Bing). Asi neměli dostacnou kapacitu, tak bylo potřeba se zapsat do waiting listu. Byla jsem na něm asi tři týdny. 

Není to tak ukecane a snaží se odkazovat na zdroje. 

Offline continuity
42700 příspěvků moje polička 24. března 2023 19:48

Třeba ti vymyslí recept na dezert z tvarohu. Recept byl na 500g tvarohu, tak jsem ho požádala, aby to prepocetl na množství, když mám k dispozici jen 250g. Vše vyřešil. 

Ještě se s ním učím, je to omezené na 15 odpovědi, musím zjistit, na co se hodí. 

Offline Sweet Potato
40130 příspěvků moje polička 24. března 2023 20:03

continuity Petr Koubský:

Dříve či později se to muselo stát: Programu, který má umět rozpoznat, jestli text psal člověk, nebo umělá inteligence, někdo předložil Genesis, tedy první knihu Starého zákona. Program jednoznačně přisoudil autorství umělé inteligenci. Lze z toho vyvodit, že ten program stojí za starou bačkoru. Anebo… ta druhá možnost je poněkud zneklidňující.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 24. března 2023 20:12

continuity a ja ze s nou chces hrat bingo

Offline Kokoska
34644 příspěvků moje polička 24. března 2023 21:03

continuity a nebudou pak lidi liny premyslet? Narozdil od AI?

Ted jsem si uvedomila, ze nase Adela na dotaz Jak dela oslik? spusti AI AI AI

Offline continuity
42700 příspěvků moje polička 24. března 2023 21:49

Kokoska

To já nevím, spíš si myslím, že budou moct vymýšlet jiné věci. Nicméně diskuze je bezpředmětná. Už ji tady máme, zpět do pytle se to nacpat už nenechá. 

Aktuálně jsem přesvědčená, že ti, co se jí naučí efektivně využívat, budou mít výhodu a nejsem si jistá, že to budou zrovna ti, co jsou líní přemýšlet.

Offline Kokoska
34644 příspěvků moje polička 24. března 2023 21:55

continuity ted jsem v pozici toho co rekl Auto je zajimava technicka zalezitost, ale kone to nenahradi

Offline continuity
42700 příspěvků moje polička 24. března 2023 22:05

Kokoska Neves hlavu. Já jsem ze všeho nadšená, jak čtu hodně scifi, tak se mi teď zdá, že konečně nastala budoucnost a ja jsem se toho dožila. Lidé, co umí používat hlavu budou potřeba pořád. 

Tohle bude obrovská změna, srovnatelná s internetem a ještě víc. Ještě se musí ty potvůrky hodně učit, ale nebude to rozhodně trvat desítky let než to bude použitelný. 

Offline Pinot Noir
29756 příspěvků moje polička 24. března 2023 22:39

continuity muž si s Bingem povídá už nějakou dobu a je nadšený. I když je to prý trochu děsivé. Naprogramoval mu třeba hru, opravil kód, vysvětlil vtipy, vymyslel vtipy, z fleku provedl SWOT analýzu jejich firmy, recept mi taky vymyslel... Muž si chce předplatit tu plnou verzi. 

A taky prý je žebříček povolání, která budou AI nejvíc ovlivněna (nepíše se, jak), a účetnictví je na předních místech.

Offline continuity
42700 příspěvků moje polička 24. března 2023 23:04

Pinot Noir ja si myslím, že dotčené bude všechno, kde stačí sedět u počítače, ale nemusí to být vždy negativní. 

Třeba se konečně dočkáme toho čtyřdenního týdne a v pátek bude za nás makat AI. 

Já ji zatím hlavně nechávam psát anglické texty. Lidi sice s oblibou vykrikuji, že k čemu dlouhé bláboly, ale jaksi není možné klientovi místo management summary odevzdat deset odrazek, kde půlce chybí podmet a té druhé přísudek. Té věci to jako zadání bohaté stačí a za usetrenou hodinu mužu udělat něco jiného, i kdyby to bylo vaření oběda. Nemluvě o tom,že výsledek v angličtině je lepší, než jsem já schopna v rozumném čase vyprodukovat.  Ji stačí napsat: use more formal language, please. 

Nebo vymýšlení argumentů pro a proti. Vyfikne deset, tři jsou třeba nanic, ale ty jiné tři by mě napadly až po delším přemýšlení, jestli vůbec. 

Jinak programátoři už dlouho používají copilota, já ještě plánuji vyzkoušet analýzy v Excelu, protože z těch vzorců a kontingencnich tabulek jsem vždy celá ríčná a furt hledám někoho, komu to hodit na krk. 

Offline Pinot Noir
29756 příspěvků moje polička 24. března 2023 23:23

continuity jo, přesně, muž zmiňoval Excel jako věc, kde bude sakra užitečná - žádné sr**í s přeskládáváním sloupců a vymýšlením vzorců, ale zadáš požadavek na výsledek a vystřihne to. Prostě fakt chytrý a schopný asistent.

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 25. března 2023 06:45

continuity Pinot Noir muž na to v rámci práce a zájmu taky kouká. Nedávno říkal, že si myslel, že máme ještě tak deset let, ale že teda vůbec. Já jaksi doufám, že by to mohlo pomoci, spíš než ne, ale přinejhorším si otevřu tu cukrárnu. AI za mě dort neupeče.