Mulen To si užijete! Já na to vzpomínám moc ráda a synek taky. Spousta kamarádů, srandy a zábavy. Jako některý matky to tam hrotily, měly spousty stížností, ale zas není povinnost se s stýkat s někým, kdo ti nevyhovuje.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Kan dík, loni to bylo super, hrozně rád na to vzpomínám, tak doufám, že letos taky. Kam jste jezdili vy?
Mulen Luhačovice, Karlova Studánka, Priessnitz. A bylo to super.
Kan tak to věřím!
Pavlena no přesně, jak já jsem si to s dcerou užila, jen my dvě
, jezdily jsme ve volnu po výletech.. A ty Krkonoše musí být ještě lepší!
Přiletěli čápi.
Na Portále pražana se hlasuje o jméně pro luskouní miminko, tak šup šup! Je potřeba se přihlásit, ale hlasovat mohou i nepražani.
Přiletěli čápi.
dlouhodobě sleduji dvě hnizda a ještě nejsou. Vloni přiletěli koncem března a začátek dubna.
Tak Betty Tak mrkni na webkameru Třebíče. My máme!
Tak dnes do radostného. Moje jediná a mladší sestřenice, se dnes stala už podruhé babičkou. A zase kluk![]()
Kan my jezdíme pravidelne kolem.
Renusatko to je hezká zpráva
Už js m téměř 12 hodin v zápřahu a ještě tak šest budu, ale tohle mě nakoplo.

continuity Mikulov? Moc hezky kraj, moc se mi tam i v okoli libilo.
Kokoska jj, jsem tu na den a v podstatě jsem se dostala z hotela na tu hodinku. Ale díky bohu i za to.
continuity
To je vždycky škoda, že člověk nemůže mít víc času a víc se dostat do přírody nebo i do města. Tam je krásně všude, v Mikulově i kolem Mušovských jezer a na Pálavě.
Tak Betty Tak to je super, ke komínu se lehce dostaneš přes Karlovo náměstí, ale úplně nejlepší je, přejít si Jihlavu na druhý břeh přes Mostek za poštou a rovnou vzhůru k Masarykově vyhlídce, nebo k Žižkově mohyle, ale to už je dál. Procházka nádherná!

Trocha velké radosti v těchto dnech ![]()

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my