Zina Teda, to jsou zprávy. Gratuluju!
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Zina
Gratuluju!
Zina jsi dobrá, gratuluju
Děkuju všem. To finále s malým bylo trochu výživnější, ale kdybych to nedala, tak nevím, jestli bych do toho vlaku ještě dokázala znovu naskočit.
Zina Gratuluji k úspěšnému završení studia. ![]()
Zina Gratuluju! ![]()
Zina gratuluji ![]()
Zina gratuluju!!
Zina jsi skvělá, obdivuju a gratuluju, sama sobě nevěřím, že bych to za dětna zvládla.
Zina jsi obdivuhodna, a to v mnoha smerech. Gratuluji a klobouk dolu, ja uz se vubec nejsem schopna vzdelavat. Svadim to na deti. Jo a nezapomen to oslavit, doprej si neco:)
Malenge Zu mnum a všichni ostatní - moc děkuju ![]()
Gatita Moc jsem to zatím neoslavila, protože mi po skoro roce a půl klidu začal haprovat žaludek, tak jsme na čaji a suchý rýži, ale mohla bych si místo toho konečně koupit něco na sebe! A děkuju, ale obdivuhodná si vůbec nepřipadám, spíš jako takovet patla, nějak ty věci pleskám a část jich navíc s 15-20letým zpožděním :-]].
Zina Blahopřeju! Já bych na studium s dítětem ani nepomyslela, obdivuju všechny, co to zvládnou.
Zina gratulujem!
Zina gratuluji! Jsi dobrá.
Zina taky moc gratuluju
Mne dnes udelalo takovou prizemni radost, ze jsem vyuzila volno a vytridila jsem si obleceni. Vsechno, od kalhotek po kabaty. Tri 120l pytle jsou do kontejneru, jeden pro kamaradku a nejakych par veci posunu na chalupu. Dokazala jsem se rozloucit i s vecma, ktery uz jsem parkrat vyhodit chtela, ale bylo mi to lito. Prekvapive mi moc mista ve skrini nepribylo, ale zustalo mi asi 20 prazdnych raminek. Kdyz uz jsem v tom, tak jdu jeste na boty![]()
crazydaisy A to je pěkná radost. Tohle vyklízení miluju a paradoxně teda na mateřské jsem třídila u vyhazovala častěji jak teď. Asi víc času, nebo jak dítě rostlo a musel se udělat prostor pro novou velikost.
crazydaisy Mně tohle vždycky taky spolehlivě udělá radost, hlavně u těch věcí, který už podobný třídění párkrát přežily. Poslední roky mi to usnadňovaly ty kontejnery na použitý oblečení a hračky, ale nedávno mi to někdo trochu zkomplikoval informací, že prý do oběhu se z toho vrací úplné minimum a většina se zrecykluje.
..kde modrým nebem jemný vánek vlá a myrta mlčí, vavřín plápolá.
Foto smazáno.
Kan ![]()
Novomanželům hodně štěstí!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my