Sweet Potato stes děkuji, je to obrovská úleva.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
A první smočení v jezeře, kdyby tam nebyly vlny a vody po kolena, klidně tam vlezu celá, ale to se fakt nedalo, po 15 metrech vody spíš míň než víc, tj. asi po kolena.
Průměrná hloubka té veliké louže je 70 cm. ![]()

continuity Jů, to má atmosféru! ![]()
continuity To je krásný, to molo a tak. Kde nakonec jste?
letolet a ostatnim blahopreji.
Asi jsem ted udelala v souvislosti s prijimackami faux pas, mela jsem mlcet, trochu me to ted mrzi. Znami se ted rozhoduji mezi 2 skolami, ja na jednu z nich shodou okolnosti chodila a zrovna nedavno jsme na srazu resili, ze tam uci porad stejni lide. Jak jsem tam nechodila moc rada, tak jsem to nevykreslila asi zrovna v nejruzovejsich barvach (ptali se). Vubec nic hroznyho jsem nerekla, ale i tak.Navic si pripadam hrozne stare! Mne ti profesori tenkrat prisli vekoviti, ale muselo jim byt min nez mne ted:)))
Karja Neziderské jezero.
Ve vedlejší vesnici bylo nějaké mecheche, ale s mladší dcerou jsme se ztratily. ![]()
Ujela na těch nových bruslích 7 km, dobrý to bylo.
Karja jsem si poposedla a došlo mi,na co se ptáš. Ten výlet,co jsem řešila bude až příští víkend. Nakonec mám booknuty Mnichov.
continuity to vypadá parádně!
Evaeva vypadá to fantasticky, jen by to chtělo ten metr směrem dolů. Nikdy jsem tam nebyla v létě, tak nevím, jak to tam s koupáním reálně vypadá.
A jak je to velká vodní plocha v otevřené krajine, docela tam fouká.
continuity já bych se ani moc koupat nemusela, dala bych si to co ty a koukala na vodu ![]()
Evaeva u Nesiderskýho se skvěle jezdí na kole (placka a stezky) a taky tam mají mc dobrý víno ![]()
Pusa pod třešní na Petříně.
continuity V létě tam bylo fajn, asi mi ani nepřišlo moc větrno. Bylo ale opravdu hodně velké vedro, takže já spiš byla ve vodě než na kole.
Dnes mi udělal radost poslech podcastu Brain we are s Eliškou Remešovou o vztazích. Spousta zajímavých informací a moc hezky se to poslouchalo.
continuity Frajerka! ![]()
V krmítku se nám ubytovali rehkovi. Už loni na podzim se mi začali na zahradě objevovat, letos se vrátili a zahnízdili. Samička už sedí na vajíčkách, tak očekáváme v brzké době přírůstky do rodiny. A vůbec, co jsem se loni začala trochu víc věnovat své mikrozahradě a vysadila spoustu kytek, je tu živěji, sýkorky, rehci, kosi, přibylo víc motýlů a různé hmyzí havěti. Tak jsem tu ráno chodila, obhlížela, kochala se a radovala.
bram je to radost, ten zivot v zahrade, co? Dobre to delaj prodejci, dobre, staci do kvetinace zapichnout cedulku "pritahuje vcely a motyle" a uz to mam v kosiku
bram to závidím
. Naše krmítko, kde rehci hnízdívali, je už pár let prázdné :(
Ale letos v zimě nám na zadradě nocovaly (spíš denovaly
) sovy. A tam kde loni bydlel strakapoud se letos stěhuje kos.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“