notna Sweet Potato moora Jo, potěšil mě a mile překvapil, přišlo mi to navíc fakt vtipný! :-)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Dneska mi udělal radost diplom. Padesátka je pomalu za rohem a je to moje první bc, takže jakože zdánlivě žádná velká sláva, ale byl to pot, krev a slzy a (z 200 nabraných nás zbylo cca 25), tak z toho mám fakt radost.
Zina gratuluji! ![]()
Zina gratuluju!
Zina Moc gratuluju! Udelat bc s malym ditetem za zady je rozhodne velkej uspech!
Zina Gratulujuuuuuuu! ![]()
Zina Gratuluju, zvlášť s ohledem na ten počet úspěšných!
Zina wow! Gratuluju! Jsi dobrá. ![]()
No hele a já vás všechny dostanu (aspoň doufám), teď jsem se seznámila s paní, kterou muž požádal o ruku v den seznámení, vzali se o měsíx později a už jsou spolu deset let, mají tři malé děti!
Do teď jsem myslela, že rekordmani jsou moji rodiče, kteří se v den svatby znali čtyři měsíce!
Moje teta a strýc přes koleno se vzali po třech měsících, hlavní důvod byl, že svobodní by byli totálně nasazení, po válce 4 děti a šťastní do smrti. Přestože úplně opačné povahy, úžasně se doplňovali a asi měli i náruč tolerance, strašně harmoničtí byli.. ![]()
Zina gratuluju..! ![]()
Zina gratuluju ![]()
Zina Gratuluju a smekam, s ditetem je to finale dvojnasob tezky.
Zina jses dobra! Gratuluju
Zina Gratuluji! A obdivuji, jak jsi to krásně zvládla. Já jsem dokončovala bc. s dcerou a odložila jsem si to několikrát. Nakonec mě ke státnicím a obhajobě donutila až škola, když mi napsali, že mi povolují odklad naposledy ![]()
Zina taky gratuluji ![]()
Zina moc gratuluju ![]()
Zina Gratuluju.
Zina pripajam sa ku gratulaciam. Máš moj hlboký obdiv.
Zina moc gratuluju, jsi fakt dobrá!
Zina jezis uz mas hotovo? Huraaaa
gratuluju!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my