Zina To mi vlastně nevadí, já už ty věci nepotřebuju a recyklace je za mě OK řešení. (Lepší než spalovna)
Co Vám dnes udělalo radost.?.
crazydaisy Mně tohle vždycky taky spolehlivě udělá radost, hlavně u těch věcí, který už podobný třídění párkrát přežily. Poslední roky mi to usnadňovaly ty kontejnery na použitý oblečení a hračky, ale nedávno mi to někdo trochu zkomplikoval informací, že prý do oběhu se z toho vrací úplné minimum a většina se zrecykluje.
Já kvůli téhle informaci ty pěkné věci vozím do Šatníku Nory F. a ty špatné bez milosti vyhazuju.
Dcera dnes udělala řidičák![]()
GChK ty špatné můžeš dát do toho kontejneru a oni z toho udělají hadry nebo nějaké výplně či co.
GChK Ten Šatník mi nevyhovuje, při cestě do Prahy jsem tam chtěla udat něco hodnotnějšího, co už nepotřebuji a paní si mě chtěla fotit. No tak jsem s díky odmítla u nás do Reu-se skladu zavezu věci a čau.
Kan to asi není povinné, ne? To focení.
Evaeva Není, ale že to v dnešní době někoho napadne.Ale aspoň se zeptali
Kan dávají to na fb jako propagaci a poděkování
Kan a je to problem, ze se slusne zeptali a spokojili se s odmitnutim nebo probihal nejaky natlak?
Lilly_Ku Problém nikoliv, spíše překvapení, nikdy jsem.se s tím při daru nesetkala a ano, je mi to nepříjemné.
Kan jakoze ti bylo neprijemne uz to, ze se jenom zeptali?
...že se dcera dostala na školu, kterou si vybrala a preferovala. Uf.
letolet tak to je radost nejvetsi, super
Sweet Potato Díky. Jenom to počasí!
Liesel To budou akce teď! (tvoje):-D:-D. moje děti si pořád plánují, jak budou řídit, jezdit za kamarádama a někam mě odvezou a já si tam budu moct dát nějaký alkohol a pak pro mamku přijedou:-D
Ve vlákně o Ukrajině zmínila barbucha americkou armádu tady na západě Čech v roce 1945. Že se chovali jinak, než osvoboditelé ostatního Československa. Jo, ta disciplína byla jinačí, ale i tady rabovali, byly přestřelky v opilosti mezi Amíky navzájem nebo i s Čechy. I na nějaká znásilnění došlo. Ale celkově je tu fakt ta paměť jiná - radost, žvejkačky a jeepy.
Ale proč to vytahuju do radostnýho vlákna: konečně jsem se dostala k matrikám oddaných pro Plzeň z té doby a s Vyčítalem mohla nahlídnout jak "místní krásky zpívaly sborem Škoda lásky". Jenom v Plzni se jich provdalo od června 1945 do cca února 1946 za Američana na 50. První čistě americké svatby byly už v květnu 1945 - vojáci a vojačky a zdravotní sestry, co přišli s Pattonem, se vzali v prvním kostele, co byl na ráně po konci války.
A 6.-8.5. jsou Slavnosti svobody. Takové jako v roce 1990 to už nebude nikdy, ale Convoy of liberty zase vyjede!
Karja to je na tom to nejlepsi, budeme mit taxika![]()
letolet Gratuluju!
Archivářka Díky, to jsou zajímavé informace.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my