marieu Ja ti to preju, abys těch dnů měla víc... Vlastně takové dny přeju nám všem ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Fakirka přesně! A při tom je to jen všední, obyčejný den.
andulka01 no to je hned. Já jsem taky jen původně chtěla přidat pár kytek :) Ale jak říkala moora, je to radost!
Za hlidani. Obcas jsem se teda trochu zezadu videla, Adela je nerizena strela a "Stuj!" je pro ni povel Zdrhej co nejrychlec opacnym smerem! Staci se otocit ke starsimu a batole mizi. Ale bylo to super odpoledne!

Kokoska krasna kytka
marieu doufám, že už máš ten deník. Umíš ty všední radosti hrozně pěkně podat a hrozně pěkně se to čte.
bublifuk mám! A píšu, když je o čem. Jedkou bych si fakt chtěla přečíst i o těch maličkostech...
Řvousenka Zeman má taky! Teda mohl by ![]()

Můžu se s konečně přidat s radostí s úspěšných přijímaček na vytoužený gympl
, do stížností to rozhodně nepatří ![]()
No a radost mi udělaly dna týdny s dcerou v lázních
. Dopoledne jsem chodila běhat, cvicit, malovat a odpoledne jsme byly spolu. K tomu spoustu výletů, hrady, jeskyně a tak, prostě idylka.
Jen když jsem se včera střídala s babičkou, to mi bylo spíš do pláče a teď mi hrozně chybí.![]()
Hezky jsem si zaoperovala - to mě upřímně pobavilo ![]()
Mulen gratuluju k přijetí (předpokládám,že na Lercha, ségra se tam dostala taky,je to radost veliká)
Nevím přesně jestli s tím do "co mě potěšilo" nebo do "co mě pobavilo", protože je to oboje v jednom. :-)
Večer jsem vstoupila k synovi do pokoje, něco kreslil do školy a u toho poslouchal Wagnera!
A jeho školní speciální pedagožka, která mi napsala e-mail, že po něm dnes posílá nějakou výstupní zprávu o školní podpoře a že ji mám podepsat a poslat zpátky. A že se ptal, co to je, tak mu řekla, že jsou to jen nějaké papíry o tom, jak je chytrý!
Je skvělá, škoda, že odchází. :-(
Fakirka přesně! A při tom je to jen všední, obyčejný den.
https://www.youtube.com/watch?v=MA5Q0NyCGj8
![]()
A já si koupila los!
A nevyhrála! ![]()

Když už den s holterem, tak aspoň ať je hezkej![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“