Má vnučka se dostala na gymnázium Nad Kavalírkou v Praze, na to osmileté. Nad Alejí byla těsně pod čarou. Mám radost, dost se připravovala. A když čtu na twitteru a všude, kolik dětí se nedostalo, tak jsem moc ráda, že to zvládla. A dostala by se, i kdyby brali jen jednu třídu, což potěšilo hodně. Tak snad si vybrala dobře.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
Vilemina To je krása, takto bylo i u nás a zítra jdu do lesa na konvalinky. Těším se moc!
Torrah ať se na Alej ještě zkusí odvolat, pokud tam chce víc nebo má lepší spojení.
continuity určitě se odvolají, počítají s tím. Ale kdyby to nevyšlo, tak jedna jistota je.
Torrah Gratuluju!
Sweet Potato díky.
Velká gratulace všem jejichž děti /vnoučata se dostala na tu svou školu. Je to radost.
Sweet Potato ❤️
přidávám se ke gratulacím k úspěšným přijímačkám, to je velká věc!
dzizisketa dycky si člověk chce zaoperovat hezky...! ![]()
Torrah vloni mi z Aleje volal reditel, po odevzdani zapisovych listku se to jeste dost promicha, byla tehdy 10 pod carou. Chtela jinam, kam se i dostala.
Gratuluju vsem k prijeti :)
Torrah taky gratuluju![]()
Torrah Gratuluju! I vsem ostatnim a verim, ze jeste dost deti se dostane na odvolani. Aspon loni to tak bylo.
moora jo! Veliká radost. Btw myslela jsem si, že toho moc nakupovat nebudu, ale objevila jsem na IG profil karolinalansmansgarden a zjistila jsem, že se mi toho sem vejde ještě hodně, stačí přikoupit nějaký květináče :)
Teda ta jich ale má! Krása ![]()
Vidím že mám taky i na tom balkoně ještě značný mezery! Doslova ![]()
Díky všem. A samozřejmě také gratuluji všem, jejichž děti či vnoučata se dostaly, kam si přály. A ostatním přeju, ať pomůže odvolání. Letos to bylo fakt divoké, a obávám se, že ani za rok to nebude lepší...
brrr Děkuji. Skoro mu tu školu závidím. Ale jen skoro ![]()
Jsem podruhé prateta![]()
Liesel Gratuluji a přeju hodně zdravíčka. A jen se zeptám, co se dnes dává? Mě to čeká taky a vůbec nevím, co koupit.
Liesel Gratuluju!
Kan od pratety dětí bych řekla, že se neočekává vůbec nic, leda tak čokoládu nebo vývar do mrazáku:)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“