andulka01 jsi dobra ![]()
dzizisketa hezky vikend
andulka01 jsi dobra ![]()
dzizisketa hezky vikend
Mne tenhle vikend taky udelal radost. Nadherne pocasi, na zahrade jsme udelali kus prace, uzili si grilovacku, prochazku jen ve dvou s muzem, odpoledni cteni v houpaci siti. Uz dlouho mi nebylo takhle dobre a hezky.
A já od rána sleduju, jak nám na zahradě poskakujou tři malí rehčí pupíčci, ještě trochu ochmýření a rozcuchaní, ale už poctivě trénujou létání. Z lavičky na keř, z keře na zídku a zpátky.
bram To je radost sledovat je.![]()
Lamicka
Krasny.
Mně vůbec tento květen přišel hrozně krásnej měsíc, mimo prvního týdne kdy bylo chladno, tak bylo moc krásné počasí a jako fakt jsme si to užili. Přesně ve stylu jak píše lamicka, obyčejné výlety, obyčejné procházky, ale s tou přírodou v rozpuku a za tohodle ideálního počasí je to úplně hned jinej level. Objevili jsme úžasné hřiště v zeleni s krásnýma vyhledama, no boží!
Karja presne, letosni kveten byl uzasny
bram to je hezke :)
Lamicka to sa tak krásne číta
Likviduje mě nespavost, ve službě dvojnásob, i když mám klid a ani poté se úplně neumím dospat, ale nakonec jsem si zvládla zdřímnout a druhou půli odpoledne jsme strávili procházkou ve vedlejší vsi k meandru Litavky- stezka čerstvězeleným přítmím prořezávaným plným sluncem, ptáci, co se mohli strhnout, šumící a bublající říčka, terapeutické házení žabek a probírání kamínků s holčičkami (ach bože, doufám, že jim ještě dlouho bude stačit tak "málo"), ledňáček se stříbrnou rybkou těsně nad hlavou, cestou zpět poslední zastávka na náměstí, olistěné lípy, mezi nimi girlanda žárovek a foodtruck s kávou- první letošní espresso tonic a druhý s neapolskou pizzou z pece na dřevo, při čekání obejít kostel, nahlídnout dovnitř přesně v moment, kdy vitráže za oltářem prosvěcuje slábnoucí odpolední slunce, spokojený děti- sugo až v ponožkách do bot... doufám, že mi brzy bude ke štěstí stačit zas jen tohle a budu dobře spát.
marieu
zní to jako hezký den. Ať nespavost brzy odejde.
marieu ty ty popisy umíš. ![]()
Nespavost je strašná, přeji, ať je rychle pryč.
marieu tvoje vypraveni je poezie v proze ![]()
marieu Ty to tak umíš prodat.
Píšeš si to, že jo?
A vzpomněla jsem si, že jsem slíbila nějaké hezké šaty z večírku, ale mládež se nějak nemá ke sdílení fotek. :-) Tak než úplně zapomenu, na chvíli jedinou použitelnou co mám, soutěž o nejhezčí outfit vyhrála slečna vpravo. A moc mě mrzí, že bez povšimnutí prošla ta spolužačka v černých šatech dole, jsou na nich planety a kreslila je sama!
Garfietaka japonská Snehulienka, tie planetove šaty su fakt zaujímavé, škoda že nevidieť celok. Mala Garfie má modré? Tie vyzerajú tiež zaujimavo.
Garfie Disney princeznu jsem identifikovala hnedka, ale dceri to moc slusi, to jsou COS saty?
Lamicka continuity Děkuju! Plácám se v tom už rok, je to samozřejmě kvůli práci a hrozně mě to vyčerpává. Žiju v podstatě z takových odpolední, jako jsme něli včera, nebo o víkendu...
Kokoska já se to totiž přistihávám, že jdu a vidím ty věci kolem sebe jako poezii.
Garfie píšu, samozřejmě. Ještě zvažuju koupit si nějaký udělátko na polaroidový fotky, který bych k těm zápisům vkládala. Jako vzpomínkovou mapu.
Fotka je krásná a modré šaty vypadají skvěle ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
© 2014 - 2026 parfumanie.cz
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.