barbucha mám, beru.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
marieu já si myslím že za tohle prostě žádná práce nestojí. Žádná.
viktorka_od splavu nestojí. Jen to v horizontu dvou let nemám možnost změnit. Prostě nemám.
marieu Bubliny jsou magický pro malý i velký. Na firemní rodinný den kupuju 20 litrů bublinády do velkých obručí a furt je to málo. Tyjo, bych mohla objednat i přímo bublináře, díky za připomenutí.
andulka01 bubliny, trampolína, sluníčko, meloun, zmrzlina...epesní odpoledne. Jinak na krabici od toho setu je recept, takže jsme si bublinádu uvařili a velmi dobře fungovala.
marieu pro osobní spotřebu je to míchání vladstní fajn. Ovšem zas takovej superzaměstnanec, abych míchala a firmě ušetřila pár korun, to teda nejsem ![]()
Tohle užívání léta je
. Včera jsem se vybodla na zahradu a fakt odpočívala, došla jsem si natrhat kopretiny, upekla jsem koláč, zahráli jsme si pétanque, zašli na sklenku vína a večer upekli na ohni buřty. To je tak super, nic nemuset, nekoukat na hodiny, čučet do zeleně.
andulka01 no úplně přesný! Pétanque jsme chodívali hrát s mužem na mlatovou cestu do místního zámeckého parku. Teď jsem objevila parádní dětské dřevěné kuželky i s batůžkem, tak tím asi začnem. Jinak užívám čas co nejvíc podobně! Tohle obdobíje q- všechna ta svěží rána, oknem slunce, vůně ve vzduchu, bosé nohy, lehká jídla, k večeři prosecco... je úplně nejvíc nejlepší
Vyrostl nam na zahrade sipkovy ker, to je tak hezky rosti! :)

marieu A nemáš někde odkaz na ty bubliny? Hledala jsem to, ale nejsem si jistá, zda je to ono, navíc všude píšou, že prodej skončil;-/
Karja je to tak- už je to vyprodaný. Kupovala jsem z Polska přes Allegro, ale vykoupila jsem poslední 3 sety- jako dárky pro synovce a děti nejlepší kamarádky. Nějaký jednodušší set prodává třeba sevt.cz a podobně.
marieuDekuji moc, já si chtěla ověřit, zda je to fakt ono. Podívám se třeba někde jinde, přes Amazon nebo nějakou obdobu;-)
Prší, prší, jen se leje ![]()
Takže možná budou i ty lesní jahody. Jenom teda to ochlazení se úplně nesetkalo s homeoffice v prochladlém bytě.
Prší, prší, je červen, teď přichází otázka pro pamětníky :-). Co roste?
999 aky je velky? :)
999
to by chtelo zacit fotit s vnouckem...
Mrakoplas Roste teprve od víkendu, takže zatím 2 metry :-).
711990 Až příští rok, až si k tomu stoupne :-).
999 to budou skvely zaznamy do rodinnyho alba!
711990 To jo :-).
711990 Tady neprší a porádně pršet nebude snad už nikdy. Tímto tlapkám a držím palce na pátek.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my