Co Vám dnes udělalo radost.?.

11. srpna 2014 09:59
Offline Lamicka
14208 příspěvků moje polička 01. června 2023 12:17

marieu ja se budila kolem druhe nebo pate, zacala jsem si opakovat ty formulky a to me pekne uspalo. Jen jsem ted zjistila, ze jak skoro mesic necteme, tak mi to prestava fungovat (nemohla jsem vcera usnout). Tak zacnu cist jen sobe.

Offline marieu
5172 příspěvků moje polička 01. června 2023 12:47

Lamicka aha...! To musím vyzkoušet. Díky!

Online Sweet Potato
40651 příspěvků moje polička 01. června 2023 14:36

Byla jsem u nové gynekoložky a je úplně boží!

Offline Friga
2184 příspěvků moje polička 01. června 2023 21:26

marieu nevim, jestli jsi uz zkousela na nespavost leky, ale mne na tohle nocni probouzeni pomaha mala davka doxepinu (3 mg). Cloveka to unavi a kdyz se v noci nebo nad ranem proberu, nevzbudim se uplne jako predtim, ale po chvili zase usnu. 

Offline marieu
5172 příspěvků moje polička 01. června 2023 21:49

Friga já si nasadila to, co jsem užívala už kdysi (spolužák je psychiatr), teď to bude dva týdny. Začla jsem navíc spát se špuntama do uší s tlumením tuším 16dB a jsem opatrně optimistická- přijde mi to lepší. Trvalo to doopravdy velmi dlouhé měsíce, ne-li rok- už fakt nevím přesně. Pořád mám ještě velký problém v práci ve službě- i když mám klid, neusnu před půlnocí a nejpozději před 6., někdy i v 5 jsem vzhůru. Navíc pod okny je kuřárna, teď bude teplo a to se tam pak průběžně trousí personál z celýho baráku a pindá. Tam si ty špunty neberu, bojím se, že bych neslyšela telefon.

Offline continuity
43659 příspěvků moje polička 01. června 2023 22:10

marieu moc ti držím palce.

On se ten spánek i věkem mění, co člověk zvládnul mladý, už najednou nejde.

Tobě volají na pevnou jebo na mobil? Chytré hodinky umí přijat hovor z mobilu a vibrují u toho. Chtělo by to zkusit, jestli tě to vzbudí, ale mě třeba ano. To by bylo se špunty slučitelné. 

Offline marieu
5172 příspěvků moje polička 01. června 2023 22:18

continuity na pevnou, pochopitelně. Služební mobil u nás na oddělení nikdo nemá, polovina pevných linek by se na něj navíc ani nedovolala...

Offline bublifuk
příspěvků moje polička 01. června 2023 22:19

dupali jo pro mě by to asi byla jediná možnost, jak mít nějakou fotku fyzicky. Tak snad si někdo pořídí a dodá recenze.

Offline Kokoska
35192 příspěvků moje polička 01. června 2023 22:35

marieu se spuntama spim na dovolenych a presto, ze neslysim chropteni tesne vedle me hlavy, tak mobil vzdycky ano. Pevna asi nezvoni min? 

Offline marieu
5172 příspěvků moje polička 02. června 2023 05:24

Kokoska spíš jde o pocit.

Offline Friga
2184 příspěvků moje polička 02. června 2023 07:20

marieuto je dobre, ze aspon neco trochu pomaha. Drzim palce, at se spanek zlepsi i ve sluzbe! 

Offline 999
19909 příspěvků moje polička 02. června 2023 19:50

Zapomněla jsem si u manželových rodičů sluneční brýle, a když jsem si pro ně dnes zajela, tchýně mi k nim přibalila manželovo fotoalbum z dětství :-). To je tak hezký :-). Mám svoje taky a udělala jsem ho i dceři. Má ho ještě nafocené klasickou zrcadlovkou, kterou jsem si koupila v Americe k úplně jiným účelům, než fotit dítě :-).

Když vidím, jak jsou ty fotky krásný, mám cukání, vyndat zrcadlovku a fotit vnuka. Temnou komoru u rodičů ještě mám :-). Opět se mi potvrdilo, co vím už dávno. Digitál krade duši :-).

Offline Janulik03
20387 příspěvků moje polička 02. června 2023 19:57

Čistá nespútaná radosť. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 02. června 2023 20:48

marieu . Nespavost je hrozna, vlastne si to neumim mimo sluzeb predstavit. Ale sluzby jsem nikdy neusnula (jako ty) pred druhou. Pres rok slouzim v soukromem sektoru jednu dve sluzby mesicne a i kdyz vim, ze me volat nejspis nebudou, usnu tak ve dve ve tri a v sest jsem vzhuru. Pritom jen "hlidam" sve operanty ze dne a az na vyjimky se v noci nic nedeje. Ale nedokazu spat. V nemocnici to byvalo mnohem horsi, meli jsme tedy sluzebni telefony plus vlastni. U nas se svolava pres zkracene volby, na pevnou se praktick nevola. To se mi stalo asi jednou v noci, ze pevna na lekaraku zvonila a ja byla tak zmatena, ze jsem to nejdriv ani nechtela brat

Online andulka01
12867 příspěvků moje polička 02. června 2023 21:56

Zcela neplánovaný koncert Tatabojs v JH, obrovský příděl energie a pohody. A předtím prohlídka kostela Nanebevzetí v rámci Noci kostelů. Miluju tyhle náhody

Offline EDITH4B
2131 příspěvků moje polička 02. června 2023 22:50

andulka01 Tatáči

Offline marieu
5172 příspěvků moje polička 03. června 2023 08:41

Jos služby mám hodně různý, služím už jen staršího- může to být klid, ambulantky trousící se do noci, dva příjmy, ale taky nečekaný masakr na konci noci s vyždímanýma nadledvinkama... no, je to hodně nezdravý životní styl.

andulka01 navážu- přesně tohle miluju taky! Nečekané a neplánované radosti! Tos měla krásný

Janulik03 trampošku budem u našich skládat dneska, ale naprosto nezřízené nadšení vyvolal bublifukový set (Moulin Roty) na ven. Takovou neskutečnou radost, co naše holky měly- byli jsme s mužem skoro naměkko.

Offline Janulik03
20387 příspěvků moje polička 03. června 2023 08:49

marieu bubliny sú pre deti veľký magnet. To ma vždy úspech. Tak prajem krasny deň a poriadne si to užite.

Offline brrr
12391 příspěvků moje polička 03. června 2023 11:10

Začíná léto

Offline barbucha blogger
36164 příspěvků moje polička 03. června 2023 11:22

marieu 

Melatonin jsi zkusila?

Janulik03 

Bubliny jsou super. Hned mi to připomnělo, že musím zase koupit bublifuky!