marieu někde jsem zahlédla, že existují malé tiskárny na fotky z mobilu. Taky by to mohla být možnost.
Co Vám dnes udělalo radost.?.
bublifuk taky jsem to asi viděla.. zvažovala jsem Instax, ale ještě musím mrknout na možnosti, náklady a tak..
marieu U nás mají skoro v každé drogerii kiosek, kde se dají fotky z mobilu rovnou vytisknout, tak to je taky možnost, aby si člověk domů nemusel pořizovat další krám :o)
DruI tam si člověk musí dojít a může to být ve vedlejší obci. Spíš jsem to viděla jako možnost k tomu polaroidu, kdy si doma při psaní vytisknu dvě fotky a rovnou přiložím. Polaroid je další věc co by člověk měl nosit s sebou a nezapomínat.
DruI to zní dobře, ještě to musím nějak rozvážit. Určitě je lákavá představa, že přijdu z venku a vytisknu si z fleku nějakou momentku jako vzpomínku. Krom toho já opravdu nemám čas. Jako reálně. Např teď jsem měla 3 služby (24h) za 12 dní, doma se s mužem často střídáme, takže kolečko s vyzvedáváním, úkoly, vařením a úklidem... navíc si nedovedu z hlavy vybavit, jestli vůbec u nás v těch dvou drogeriích nějaký automat mají, skoro bych řekla, že ne.
marieu S tema fotkama je to moc krásný nápad. Možná by šlo vytvořit v mobilu nějakou složku a hned to tam po příchodu a psani tech popisu prekopirovala a jednou za měsíc to vytiskla. Já si to tak taky plánuju, ty fotky ze zážitků a ještě nic:-D. Jo a do se nám doma rozbil ntb, kde ty fotky mám, naštěstí to poskládám ještě z mobilu a záloze na powerbance, ale je to hned práce navic
Karja je to docela dobře možný, musím prozkoumat ty možnosti, protože věřím, že to stojí za to.
marieu Určitě, špatně se k tomu pak vrací
bublifuk to není špatný nápad, kolegyně si malou tiskárnu pořídila loni k vánocům a ty vytištěné fotky jsou za mě hezčí než jsem nechávala dělat fotoknihu ve Fotolabu
i když jsem ladila barvy, tak mi opět přepálili červenou a zelenou. Náklady už netuším, ale rozhodně nevyšly víc než třeba ten Fotolab. A hlavně je to po ruce! Že by první vánoční dárek.... ![]()
marieu ty automaty mají řetězce, dm i teta určitě. Netvrdím teda, že každá, ale tady v okolí ano.
Evaeva na to jsme moc venkov, myslím.
marieu prozkoumej to. Ale stejně si myslím, že něco příručního bude pro tvůj účel praktičtější.
Evaeva rozhodně!
Garfie pripominaj mi takovy zeleny volankovy prave. Ale je super ze v nich slavite uspechy obe:)))
marieu k te nespavosti... pridavam tip na autogenni trenink. Resila jsem s detskou psycholozkou dcery spatne usinani. Doporucila nam, at ji kazdy vecer predcitame Pohadky z mesicni houpacky. Po case (cca 4 tydny) jsem zjistila, ze to nadherne funguje i na me. Tou dobou jsem trpela velkou nespavosti ze stresu, ale autogennim treninkem jsem se dokazala uvolnit a usnout. V knizce je i navod, staci 2-3 pribehy kazdy vecer (5 min) a tocit to porad dokola. Lze to i nacvicovat v ramci terapie, ale na zacatek bych klidne zkusila tohle.
DruI ja si taky takhle tisknu fotky z mobilu a vesim je doma na zed. je to supet na pripomenuti ruznych fajn vyletu a akci.
Lamicka to zní dobře! Vloni jsem řešila usínání u větší holčičky od léta až do vánoc. Já mám problém s nočním a hlavně předčasným probouzením, kdy už neusnu...
marieu ještě dávám do pozornosti magnezium. Tuším, že se tu před časem řešilo na spaní pro dětí. A na základě toho mi přišlo, že to moje lepší spaní, když si dám magnezium večer místo ráno, fakt tím může být podpořeno.
Makara beru už dlouho..
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ztráty a nálezy 2025
Stránka parfumanie.cz se stěhuje
Předvánoční Paříž „En plein coeur“