999 bouřky časem budou taky ![]()
Co Vám dnes udělalo radost.?.
999 Pořiď vnukovi pandu! ![]()
Syn měl včera slavnostní zakončení Elementary school a byla to super akce, hrozně se to povedlo a velkou radost mi udělala školní speciální pedagožka, která synovi napsala dopis na rozloučnou (vrací se do USA) a byl tak hezkej, osobní a dojemnej, že mě normálně rozplakal. ![]()
Garfie to je hezke :)
Lamicka To je, hlavně jsem si ho přečetla večer, když jsem třídila věci a ráno ho našel a zakázal mi si ho číst!!!
No nepřiznala jsem se....
Garfie To je krásný
. To víš, kluk, asi nechce, abys něco takového četla.
Mě potěšilo vyřešení takové delší nepříjemnosti v rodině a to, že jsme se rozhodli, že poletíme o víkendu na dovolenou, sami a neplánovaně, ještě nevím kam.
Renusatko To je taky hezký!
Renusatko To je super! Užijte si to!
Pavlena já klidně taky, kdyby to tady nebyl takový exot, nemám ty nepůvodní druhý moc ráda. bambus není prostorové náročný, jde do výšky a tam je většinou místa dost, až do nebe neporoste.

continuity No nevím úplně, 999 psala něco o rozpínavosti i do stran, přes dosti urputné výhonky.
Pavlena Třeba to nebude takový mutant :-).
continuity andulka01 Ten náš se moc nerozpíná do stran (možná nemá kam). Jede nahoru, než přijdou zahradníci :-).
999 continuity ok, pardon, tak jsem asi četla jinde. Že je lepší ho i pod zemí ohradit.
Uka bambus
škoda, že sem nejde vkládat videa, že bys nám nahrála jak rychle roste.
andulka01 Myslím, že fakt metr denně :-).
Udělalo mi radost, že z DILIA přišly lepší peníze než loni, což většina kolegů a kolegyň bohužel nemůže říct (nazdar barbucha
) a ve stejný den mi vyšla nová kniha. (Bohužel si doslova pokaždý vzpomenu na následující vtip... A: Vyšel mi článek. B: Ty jsi novinář? A: Ne, mám tasemnici.)
![]()
Jahody, začínají prázdniny!
Kan jo! včera jsem sežrala snad kilo při přípravě džemu jahodovo-rebarborového.
a u nás i lesní, jak zapršelo, úplně se nafoukly ![]()

andulka01 Vivat Medard! Jo ten déšť je úplně super, na zahrádce je to hned vidět i když zaléváme konvou, není to ono, příroda to má vychytaný dobře. A to máš lesní, nebo měsíční? Moje máma měla strašně dlouho ty měsíční a úplně jí to vychcípalo.
Aranel kniha? Pochlub se!
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my