Ja byla na vysokou prijata uz v lednu a tak jsem pak v breznu uz zadnou prihlasku nedavala. Ted toho celkem lituju, ze jsem si nedala vic moznosti na vyber. Kdyby me v tom lednu nevzali na architekturu, chtela jsem ji studovat chemii na vscht. Myslim, ze bych tam byla spokojenejsi, nez kdyz jsem si poridila inzenyrsky titul v necem, o cem jsem jeste za studia vedela, ze se tim zivit nechci 
Ja ale vlastne celkem zavidim i brachovi, co se nechal z vscht vyhodit a jako druhy pokus si nasel na vysoke obor, ktery ho vazne chytnul a hrozne ho to bavi. Ne jen studovat, ale i v praxi. Obcas si rikam, ze nemit takovy tlak od rodicu, ze za zadnou cenu nesmim vysokou vzdat, tak jsem treba vcas zmenila obor (napriklad na me tata rval, ze kdybych byla tak blba a nechala se z vejsky vyhodit, tak mi hned druhy den predlozi ucet za moje neuspesne studium a tak vyhozene financni prostredky na moje koleje, jidlo a tak... A ja mu to do koruny splatim, i kdybych mela jezdit s hovnocucem, kdyz byl byla tak pitoma, ze nedostuduju...).